Μαζική συγκέντρωση φίλων του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Περιστερίου Ιωάννη Καλαντώνη

Το απόγευμα της Παρασκεύης 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Περιστερίου Ιωάννη Καλαντώνη, στην επιχείρηση που διατηρεί στο κέντρο της πόλης, στο Big Cafe στην οδό Παν. Τσαλδάρη, στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα για το Δήμο Περιστερίου με την παράταξη του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ad - Διαφήμιση

Πλήθος κόσμου τον τίμησαν με την παρουσία τους εκφράζοντάς του τη στήριξη στο πρόσωπό του, αναγνωρίζοντας το έργο που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια από όλες τις θέσεις ευθύνης που έχει αναλάβει και δήλωσαν ξεκάθαρα την πρόθεση ανανέωσης της εμπιστοσύνης τους και σε αυτές τις εκλογές.

 

 

Ο Ιωάννης Καλαντώνης αφού τους ευχαρίστησε τον καθένα ξεχωριστά και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη που παρευρέθηκε σε αυτή τη συγκέντρωση φίλων, συνομίλησε με όλους και τους πρόσφερε κρασί και άφθονα εδέσματα σε ένα εορταστικό κλίμα.

Του ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Το Περιστέρι χρειάζεται ανθρώπους που βάζουν πάνω από όλα το καλό της πόλης και ο Ιωάννης Καλαντώνης το έχει αποδείξει αυτό!