Ο κολυμβητικός σύλλογος Γλαύκος παίρνει μέρος στον περίπατο 2χιλ. Greece Race for the Cure

Στα πλαίσια των δράσεων που διοργανώνουμε κάθε χρόνο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι 01/10/23 θα λάβουμε μέρος ως σύλλογος στον περίπατο 2χιλ (8€) Greece Race for the Cure που διοργανώνει το Άλμα Ζωής ,Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού @almazois ( η διοργάνωση περιλαμβάνει και αγώνα 5χιλ (10€), ο καθένας από εσάς μπορεί να επιλέξει την διαδρομή που επιθυμεί).
🫧 Όποιος επιθυμεί να γίνει μέλος της Ομάδας μας: ΓΛΑΥΚΟΣ μπορεί κατά την εγγραφή του να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω κωδικό CFA1CC1B. Η πρόσκλησή μας απευθύνεται φυσικά και στους γονείς αλλά και στους αθλητές μας όλων των ηλικιών μιας και είναι πολυ όμορφη ευκαιρία να ευαισθητοποιηθούν και να προσφέρουν με την συμμετοχή τους για έναν καλό σκοπό 🩷
🫧 Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την διοργάνωση μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το Άλμα Ζωής στα παρακάτω τηλέφωνα 210 4180006.
🫧🆘🫧 Θα σας στείλουμε εκ νέου μήνυμα με το σημείο συνάντησης εκείνη την ημέρα ώστε να περπατησουμε μαζί τη διαδρομή των 2χιλ.
🫧Παρακάτω σας αφήνουμε αναλυτικές οδηγίες για την ομαδική εγγραφή σας για όποιον θελήσει να ενταχθεί στην ομάδα μας και να χρησιμοποιήσει τον κωδικό!!!
1. Επιλέγετε στο site Άλμα Ζωής που σας έχουμε επισυνάψει: το Greece race for the cure 2023 Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023
2. Επιλέγετε το Δήλωσε Συμμετοχή
3. Επιλέγετε το ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
4. Πατάτε πάνω δεξιά τις τρείς γραμμουλες και επιλέγετε ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ
5. Επιλέγετε το ΟΜΑΔΕΣ
6. Γράφετε στην αναζήτηση:::
ΓΛΑΥΚΟΣ
7. Πατάτε το ΛΟΓΟΤΥΠΟ της ομάδας μας που εμφανίζεται από κάτω.
8. Πατάτε ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ
9. Πατάτε το ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
10. Τον βάζετε και συνεχίζετε για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας!!!!
🩷🫧🩷 Ελάτε όλοι μαζί να στηρίξουμε τη διοργάνωση αυτή καθώς και αυτές τις πολυ γενναίες γυναίκες που παλεύουν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους!!