Ευχαριστήρια επιστολή προς τον κ. ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΛΑΝΤΩΝΗ από τον πρόεδρο του Συλλόγου ΚΕ.ΦΙ. Περιστερίου κ. ΠΡΑΣΙΝΟ ΙΩΑΝΝΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΚΕ.ΦΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ad - Διαφήμιση

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ  ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ  ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ  ΦΑΡΜΑΚΩΝ  ΣΤΑ  ΚΕ.ΦΙ  ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Από την επίσκεψη και συνάντηση  στο γραφείο του εντεταλμένου Συμβούλου του Δήμου Περιστερίου και Προέδρου  του 2ου. ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Κο  ΚΑΛΑΝΤΩΝΗ ΙΩΑΝΝΗ  με τον προέδρου του Συλλόγου ΚΕ.ΦΙ  Περιστερίου  ΚΟ.  ΠΡΑΣΙΝΟ  ΙΩΑΝΝΗ.

 

Ευχαριστίες αρμοδίως του Συλλόγου μας, για την πραγματοποίηση του  πάγιου αιτήματός μας, για επαναφορά της δωρεάν συνταγογράφισης  στα μέλη των ΚΕ.ΦΙ του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε τον Εντεταλμένο Σύμβουλο του Δημάρχου και πρόεδρο του δεύτερου Κέντρου υγείας Περιστερίου  κύριο  ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΛΑΝΤΩΝΗ  για την δυνατότητα που μας έδωσε να συζητήσουμε μαζί του και να τον ενημερώσουμε για ένα χρόνιο και πάγιο αίτημα των μελών των ΚΕ.ΦΙ.

Τον ευχαριστούμε που άμα τη ανάληψη τω καθηκόντων του  μας δέχτηκε ( και αυτό όχι μια φορά αλλά ( 3 ) τρίς ) συνεργάστηκε μαζί μας, άκουσε με προσοχή το αίτημα μας, αναγνώρισε την αναγκαιότητα και την σοβαρότητα του αιτήματος μας και ενέργησε ( μέσα από τις δομές του δεύτερου κέντρο υγείας ) τα δέοντα δίνοντας γρήγορη και  θετική λύση στο πάγιο αίτημα της επαναφοράς της δωρεάν συνταγογράφισης.

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Να που κάτι άρχισε να κινείτε στα αραχνιασμένα αιτήματα μελών των ΚΕ.ΦΙ.

Εκ μέρους των μελών και ευεργετούμενων από την επαναφορά της συνταγογράφισης,  σας ευχαριστώ για την συνεργασία μας , την άμεση συμβολή σας  στην θετική έκβαση του αιτήματος μας και την διαβεβαίωση σας ότι η πόρτα της υπηρεσία σας παραμένει πάντα ανοικτή.  .

Σας ευχαριστούμε κύριε ΚΑΛΑΝΤΩΝΗ

 

…………………..όταν υπάρχει θέληση πάντα υπάρχει λύση…………….

 

Περιστέρι  26 / 09 / 2023.

 

Μετά τιμής

Ο. πρόεδρος του Συλλόγου

ΚΕ.ΦΙ Περιστερίου

 

Ι. Πράσινος