Απεργία – Λειτουργία ΜΜΜ σήμερα Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε την προκήρυξη 24ωρης Πανεργατικής Πανελλαδικής Απεργίας, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, ενάντια στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Ad - Διαφήμιση

Απαιτούμε την απόσυρσή του και καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται την ίδια μέρα σε όλη τη χώρα.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος, ώρα 10.30πμ.

 

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, λόγω συμμετοχής  εργαζομένων των ΜΜΜ στις απεργιακές κινητοποιήσεις του ΕΚΑ, τα μέσα θα κινηθούν ως εξής:

Στις Λεωφορειακές γραμμές  που αναφέρονται στο συνημμένο πίνακα, όλα τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Επίσης, δρομολόγια εκτελούνται και στις Λεωφορειακές γραμμές Χ93, Χ95, Χ96 και Χ97 που εξυπηρετούν το Αεροδρόμιο.

Για τη λειτουργία των υπόλοιπων Λεωφορειακών γραμμών θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση  εντός της ημέρας. Το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται για την εκτέλεση των δρομολογίων από την εφαρμογή της τηλεματικής καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.

Τα Τρόλεϊ, θα λειτουργήσουν από  τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

Οι Γραμμές του Τραμ θα λειτουργήσουν από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 13.30 το μεσημέρι.

Στις Γραμμές 1, 2 & 3 του Μετρό δε υπάρχει κυκλοφορία συρμών από την έναρξη της κυκλοφορίας. θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση κατά την διάρκεια της ημέρας.

Δεμένα και τα πλοία

Συμμετοχή στην 24ωρη Παμπειραϊκή απεργία του ΕΚΠ έχουν δηλώσει και τα τρία Σωματεία του ΠΑΜΕ στο Ναυτεργατικό χώρο.