Ξεκίνησε στον Βόλο η καταγραφή των ζημιών από την πλημμύρα – Ολοκληρωτική καταστροφή στο δίκτυο υδροδότησης

Ξεκίνησε ήδη από το ειδικό κυβερνητικό κλιμάκιο σε οικίες και επιχειρήσεις, αλλά και υποδομές της πόλης του Βόλου, η καταγραφή των ζημιών από την πλημμύρα της χιλιετίας, όπως χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς, που έπληξε την πόλη.
Από την πλευρά του Δήμου Βόλου και συγκεκριμένα από τον Δήμαρχο, κ. Αχιλλέας Μπέος καταβάλλονται προσπάθειες ώστε οι αποζημιώσεις αυτές να καλύπτουν το 100%, το σύνολο δηλαδή των ζημιών.
Παράλληλα συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αποκατάσταση του δικτύου υδροδότησης, που έχει υποστεί ολοκληρωτική καταστροφή. Η μερική υδροδότηση που επιτεύχθηκε για την κάλυψη βασικών λειτουργικών αναγκών θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από τους πολίτες με σύνεση και η χρήση του νερού να γίνεται με φειδώ, ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
📌Σήμερα από συνεργεία των υπηρεσιών του Δήμου Βόλου, με τον Δήμαρχο κ. Αχιλλέα Μπέο, και σε συνεργασία με τους Διευθυντές, πραγματοποιούνται αυτοψίες στα κτήρια που στεγάζονται τα σχολεία για να διαπιστωθεί αν είναι σε κατάσταση ώστε να λειτουργήσου κανονικά από τη Δευτέρα, που είναι η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Όπως διαπιστώνεται άλλα είναι κατάλληλα, ενώ σε άλλα απαιτείται εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης.
💬Για όλα τα θέματα που αφορούν τη λειτουργικότητα της πόλης σε όλους τους τομείς και την καθημερινότητα των πολιτών θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση με την έκδοση λεπτομερών ανακοινώσεων από τον Δήμο Βόλου.
Από το Δήμο Βόλου ανακοινώνεται ότι η διανομή πόσιμου εμφιαλωμένου νερού συνεχίζεται και σήμερα, Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου από τα εξής σημεία και τις ώρες:
▪ Δημαρχείο Βόλου, από τις 10 π.μ
▪ Είσοδος Λιμένος Βόλου, από τις 10 π.μ.
▪ Δημαρχείο Νέας Ιωνίας, από 10 π μ.
▪ Άλλη Μεριά, από 10 πμ.
▪ Νέα Δημητριάδα, από τις 10 π.μ.
▪ Αγριά, από τις 10 π. μ.

Ad - Διαφήμιση

Ad - Διαφήμιση

Ad - Διαφήμιση