Ημερίδα με θέμα «Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου» από τον Δήμο Πετρούπολης

Ο Δήμος Πετρούπολης μέσω της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής, στο πλαίσιο στήριξης των μαθητών και των οικογενειών τους, μετά την ολοκλήρωση των Ψυχομετρικών Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού που έγιναν στο σύνολο των μαθητών της Α’ Λυκείου, διοργανώνει Ενημερωτική Ημερίδα, με θέμα τη «Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου», για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις. 

Ad - Διαφήμιση

Η Ημερίδα διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Συμβουλευτική Εταιρεία Career Gate και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 κατά τις ώρες 18:00-20:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης (Μπουμπουλίνας 59 & Αθανασίου Διάκου).

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα μιλήσουν οι επιστημονικοί συνεργάτες της Career Gate: Κωνσταντίνος Κατσανέβας και Θανάσης Λέλες, ενώ θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, ο καθ ύλην Αντιδήμαρχος Νίκος Κακαβάς και η Διευθύντρια Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής, Πηγή Αποστολάκη.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Κέντρου Κοινότητας, από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 10:00 – 16:00, στα τηλέφωνα: 210 5065885 & 210 5064100.