Εκατοντάδες δρομείς συμμετείχαν στο Χαϊδάρι Run 2023

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες δρόμου του ΧΑΪΔΑΡΙ RUN 2023, ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα που έχουν διοργανωθεί στην πόλη μας. Συγχαρητήρια στις πολλές εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας που συμμετείχαν!
Θερμές ευχαριστίες σε όλες και όλους που συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης. Στους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου. Στη ΛΕΦΕΔ, την ΙΔΑΦΚ και όλους τους άλλους εθελοντές. Στον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού Γιώργο Βελέντζα. Στον Αντιδήμαρχο Φώτη Θεοδωρακόπουλο που μερίμνησε για τη δωρεάν ιατρική κάλυψη των αγώνων από το Ιατρικό Κέντρο ΙΑΖΩ. Στον Διευθυντή Τροχαίας Αττικής Ταξίαρχο Χρήστο Παπαφιλίππου, τον Διοικητή του Α΄Τμήματος Τροχαίας Δυτικής Αττικής κ. Νίκο Γκουτζούρη και τον Διοικητή του Α.Τ. Χαϊδαρίου κ. Αριστείδη Κανταρέλλη για την άψογη συνεργασία των Υπηρεσιών της ΕΛ. ΑΣ. με τον Δήμο. Στον Α. Ο. Γυμναστικής Χαϊδαρίου και τον Νίκο Λαζαρακόπουλο που διοργάνωσαν τις επιδείξεις ρυθμικής γυμναστικής στο πέρας των αγώνων.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα Μαρία Πολύζου, κάτοχο του Πανελλήνιου ρεκόρ στον Μαραθώνιο, πρέσβειρα του Μαραθώνιου δρόμου και νεοεκλεγείσα Βουλευτή Επικρατείας, η οποία υποστήριξε τη διοργάνωση με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της.
Ένας νέος αθλητικός θεσμός γεννήθηκε στο Χαϊδάρι. Από του χρόνου, ξεπερνώντας και τις αναπόφευκτες δυσκολίες της πρώτης φοράς, θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για όλη την Αττική.