Ανοίγει ξανά τις πύλες του ο Θερινός Κινηματογράφος του Δήμου Πετρούπολης με Δωρεάν Προβολές

Μετά από 34 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος Πετρούπολης ανοίγει ξανά τις πύλες του, έτοιμος να υποδεχθεί και πάλι μικρούς και μεγάλους, στον γνώριμο και φιλόξενο χώρο του.

Ad - Διαφήμιση

Η οθόνη του «Σινέ Πετρούπολις» θα φωτίσει και πάλι την Τρίτη 23 Μαΐου 2023 και ώρα 21:00 με την Δωρεάν Προβολή των ταινιών À la carte  & Βόρεια Εύβοια – Κανένας Νεκρός. 

Με την ολοκλήρωση των προβολών θα ακολουθήσει συζήτηση με τους δημιουργούς των ταινιών.

Η είσοδος στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Πετρούπολης κατά την πρώτη εβδομάδα έναρξής του θα είναι ελεύθερη για το κοινό, με επιλεγμένες ελληνικές ταινίες, από το 25ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, μετά από πρόταση της Κινηματογραφικής Λέσχης Πετρούπολης, με την ευγενική προσφορά των σκηνοθετών & των παραγωγών και με τη σύμφωνη γνώμη της ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ., ο Δήμος Πετρούπολης εξασφάλισε Ελεύθερη Είσοδο για το κοινό, για τις ταινίες που θα προβληθούν όλες τις Δευτέρες του Ιουνίου και του Σεπτεμβρίου 2023.

Δείτε το πρόγραμμα των προβολών για την εβδομάδα έναρξης του «Σινέ Πετρούπολις»:

Τρίτη 23 Μαΐου 2023: À la carte & Βόρεια Εύβοια – Κανένας Νεκρός
Τετάρτη 24 Μαΐου 2023: Θερμαστής
Πέμπτη 25 Μαΐου 2023: Prison Βlues
Παρασκευή 26 Μαΐου 2023: Πένθος – Αυτοί που μένουν
Σάββατο 27 Μαΐου 2023: Αφιέρωμα σε μικρομηκάδες γιατί… έτσι μας αρέσει!
Κυριακή 28 Μαΐου 2023: Η τελευταία προσευχή

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.cinepetroupolis.gr/p/maios-iounios-2023.html

 

Καλές Θεάσεις σε όλους!