Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Να πάμε τη Δυτική Αθήνα ακόμα πιο ψηλά!

Ad - Διαφήμιση

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Ad - Διαφήμιση

Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών – Υποψήφιος Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Νέας Δημοκρατίας

 

Να πάμε τη Δυτική Αθήνα ακόμα πιο ψηλά!

 

«Στόχος είναι η Δυτική Αθήνα να έρθει πρώτη δύναμη στη Δυτική Αθήνα» δηλώνει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών και Υποψήφιος Βουλευτής του Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής. Όσον αφορά τη δική του προσωπική μάχη, σημειώνει πως με τη ψήφο των πολιτών θα είναι και πάλι η δυνατή φωνή της Δυτικής Αθήνας στη Βουλή.

Στην ανοιχτή μεγάλη συγκέντρωση, τόσο σε όγκο όσο και σε παλμό, που έγινε το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας στην πλατεία του Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι, ο κ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε υπερήφανος που εκπροσωπεί τη Δυτική Αθήνα και επανέλαβε τη δέσμευσή του να είναι δίπλα στους πολίτες, να προασπίζεται το κοινό καλό, αυτό που συμφέρει τους πολλούς, όχι τους λίγους. Υπογράμμισε δε πως «στόχος είναι να πάμε τη Δυτική Αθήνα ακόμα πιο ψηλά!»

Στο πλευρό του, ήταν ο πατέρας του Γιάννης Βαρβιτσιώτης, ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος έγινε δεκτός με θερμά χειροκροτήματα. Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης.

Μπροστά σε πλήθος κόσμου,  ο κ. Βαρβιτσιώτης έκανε έναν απολογισμό του κυβερνητικού έργου και των στόχων για την επόμενη τετραετία και δήλωσε περήφανος για τη δουλειά που έγινε στο Υπουργείο Εξωτερικών, η οποία έκανε την Ελλάδα πρωταγωνιστή των ευρωπαϊκών εξελίξεων, με ισχυρή διεθνή παρουσία.

Έκανε ειδική αναφορά στο Ταμείο Ανάκαμψης, το οποίο διαπραγματεύτηκε ο ίδιος μαζί με τον Πρωθυπουργό στις Βρυξέλλες φέρνοντας στην Ελλάδα 72 δις ευρώ, τα περισσότερα από κάθε άλλη χώρα. Πολλά από αυτά τα κονδύλια θα βελτιώσουν και τη ζωή των πολιτών της Δυτικής Αθήνας.

Απευθυνόμενος στους νέους, ο Αναπληρωτής Υπουργός τόνισε ότι «είμαστε μαζί σας, για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας», για να σας δώσουμε τα εφόδια που χρειάζονται «για να κατακτήσετε το μέλλον που σας αξίζει», «σε μια Ελλάδα που μεγαλώνει, που ισχυροποιείται και δεν συμβιβάζεται με τη θέση του ουραγού», σε μια Ελλάδα που πιστεύει στις αξίες της εργατικότητας και του φιλότιμου, όχι της ήσσονος προσπάθειας και του βολέματος. Υπογράμμισε ακόμη την ανάγκη στήριξης των γυναικών, ώστε να μπορούν να κάνουν οικογένεια και να εξελίσσονται επαγγελματικά.

Στην εκδήλωση ήταν ακόμη παρόντες ο Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια Κώστας Φραγκογιάννης, ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερου Σταύρος Τσίρμπας,  ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος, o Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, ο Πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Αναστάσιος Λιάσκος, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Δυτικής Αθήνας της ΝΔ Δημήτρης Μαυροειδάκος, αντιδήμαρχοι από όλους τους δήμους των Δυτικών και πρόεδροι των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Email Image

Ad - Διαφήμιση