ΠΡΩΤΟΣ και ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ σύλλογος μεταξύ 128 συλλογών απ’ όλο τον κόσμο ο ΚΟΠ ΓΛΑΥΚΟΣ

ΠΡΩΤΟΣ και ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ σύλλογος μεταξύ 128 συλλογών απ’ όλο τον κόσμο ο ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στο 2nd Round Finswimming World Cup 2023!!!

Ad - Διαφήμιση

Η ομάδα Γλαύκος Περιστερίου, συμμετείχε με δέκα αθλητές και αθλήτριες στο 2nd Round Finswimming World Cup 2023 που διεξήχθει στο Λιλιάνο της Ιταλίας και η συμμετοχή του αυτή στέφθηκε με εξαιρετική και απόλυτη επιτυχία, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Ο Σωκράτης Ζέρντης και ο Θάνος Μιχαηλίδης πέτυχαν από δύο όρια για την συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων/Νεανίδων τον Ιούνιο, στο Κάιρο.

Δύο όρια πέτυχε για την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων/Νεανίδων και η Μαρία Ηλιάκη καθώς και ένα πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ. Επιφάνειας.

Εκτός αυτού ο Γλαύκος Περιστερίου αναδείχθηκε ΠΡΩΤΟΣ και ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ σύλλογος μεταξύ 128 συλλογών απ’ όλο τον κόσμο με 788 βαθμούς, επιτυχία πρωτόγνωρη και σπουδαία για την ομάδα μας, το Περιστέρι και την χώρα μας !!!

Το Δ.Σ της ομάδας μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε αθλητές, προπονητές και συνοδούς και θα είναι αρωγός στις προσπάθειες όλων των αθλητών μας!