Ο Same84 στο 11o Δημοτικό σχολείο Περιστερίου για το πρόγραμμα “Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια” της UrbanAct

O Same84 θα υλοποιήσει μια μεγάλη εικαστική παρέμβαση στο 10o Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου για το χρονικό διάστημα 17-23 Μαρτίου 2023, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού σχολείου Περιστερίου.

Ad - Διαφήμιση

 

Η παρέμβαση γίνεται στα πλαίσια του προγράμματος της UrbanAct “Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια” και είναι η πρώτη υλοποίηση του προγράμματος στον Δήμο Περιστερίου.

Όπως αναφέρει ο καλλιτέχνης Same84  “το έργο μου αποτυπώνει την συνύπαρξη της φύσης με τον άνθρωπο, μέσα απο τις αντιπροσωπευτικές φιγούρες του ζωικού βασιλείου και τις φιγούρες των νέων ανθρώπων, υπενθυμίζοντας μας οτι ζούμε σε ενα κοινό μοναδικό τόπο και πρέπει να τον σεβόμαστε και να τον προστατεύουμε”.

 

Το πρόγραμμα υλοποιείται με την συνεργασία και στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, την φιλοξενία της Δ/νσης του σχολείου, την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και του Δήμου Περιστερίου.

 

Η UrbanAct για πολλά χρόνια παρεμβαίνει με τις δράσεις της σε σχολεία ανά την Ελλάδα, με τοιχογραφίες που εκπέμπουν μηνύματα, με καλλιτέχνες που προσφέρουν το έργο τους και την ενσυναίσθησή τους και με συμμετοχικές δράσεις για τους μαθητές που συμβάλλουν στη γνώση, στον σεβασμό στη διαφορετικότητα, στη χαρά της ζωής και της συνεργασίας, της αλληλοβοήθειας.

 

Χορηγοί της παρούσας δράσης είναι η εταιρεία Eletro A.E., Δούκας συστήματα αλουμινίου, Iris, Flame και Zisimopoulos S.A.

 

Η συνέχεια του προγράμματος στο επόμενο σχολείο του Δήμου Περιστερίου, θα ανακοινωθεί σύντομα.