Παρουσίαση του ημερολογίου ΙΡΙΔΑ για το έτος 2023 αφιερωμένο στη ΓΥΝΑΙΚΑ

Την Παρασκευή 10 Μαρτη 2023 και ωρα 19.00 το απόγευμα στην Αιθουσα Τεχνης, στο Δημαρχειο Περιστερίου, πραγματοποιηθηκε ομιλια- παρουσίαση του ημερολογίου ΙΡΙΔΑ για το έτος 2023.

Ad - Διαφήμιση

Η Ενωση πολυτέκνων γυναικών Ελλάδος, η Ροδια, για μια ακόμη χρονιά πρωτοπορεί και εκδίδει ημερολόγιο αφιερωμένο στη ΓΥΝΑΙΚΑ . Η ιδέα γεννήθηκε από τη Προεδρο της Ροδιας Ρενα Σιγαλα , αλλά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη συμβολή όσων ανθρώπων στάθηκαν μαζί της σε αυτό το δημιούργημα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια ειχε ο Yiannis Pavlidis , φωτογραφος, εικαστικος και μοντελιστ, χάρη στον οποίο το ημερολόγιο έγινε μια εικαστική δημιουργία με πολλαπλές εικόνες και δράσεις.

Ελαβαν μερος οι όμορφες γυναίκες, Μαρία Αλεβίζου , Maria Aeraki , Papadopoulou Amvrosia, Aria Damoulaki , Stav Roula Kyniska , Fofi Kwnstantinidou , Giota Gargala , Sophia Tselis , Maria Kokkini , Roula Papada , Ioanna Vlachou Αγγελική Νίκα , οι οποίες αφιλοκερδώς προσφέρθηκαν να φωτογραφηθουν με πολλή χαρά αλλά και αίσθημα αγάπης προς τα παιδιά του ιδρυματος Χριστοδουλειο. έλαβαν μέρος ως ομιλητές οι : Κατερινα Γρηγορακου εικαστικός και δασκαλα ζωγραφικης και μέλος της εικαστικής ομάδας γυναικών Περιγιαλι από το Λαύριο. οι γυναίκες της ομάδας παρουσίασαν έργα ζωγραφικής με θέμα τη γυναίκα και διανθησαν κι εκείνες την έκθεση φωτογραφίας με τον δικό τους ξεχωριστό τονο! Η καταξιωμένη ποινικολογος Κορινα Ρεπουση ,η οποία ανέλυσε την Αναδοχη στην Ελλάδα και τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να γίνει κάποιος ανάδοχος.

Παρεβρεθηκαν οι : Αντιδήμαρχος Περιστερίου κυρία Τσιωτα, η οποία κάθε φορά στηρίζει όλους τους φορείς του δήμου Περιστερίου και όχι μόνο και η οποία αναφέρθηκε στην αξία των πολιτιστικών ενεργειών των φορέων και την αναγκαιότητα τους στην μετά covid εποχή και ο Σοφοκλής Αλέπης, αντιπροεδρος του Χριστοδουλειου ,ο οποιος αναφερθηκε σε πληροφορίες σχετικά με το ίδρυμα θηλέων Χριστοδουλειο . Η εικαστική δραση πλέον, ΙΡΙΔΑ , θα παρουσιάσει τις φωτογραφίες και τα ημερολόγια και σε άλλες περιοχές της χώρας.