Κάλεσμα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Περιστερίου στην απεργιακή συγκέντρωση 16 Μάρτη 2023 για το έγκλημα στα Τέμπη

Δελτίο Τύπου – Κάλεσμα σε νέα απεργιακή συγκέντρωση

Χαιρετίζουμε τον λαό του Περιστερίου που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και συμμετείχε μαζικά στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 14/03 στην πλατεία Δημαρχείου.

Όλες αυτές τις μέρες απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα ο λαός εκφράζει τη θλίψη και την οργή του με αγώνες. Γιατί δεν ξεχνά. Δεν ξεχνά το παιδί που σκοτώθηκε στο σχολειό του, δεν ξεχνά τους εκατοντάδες εργαζόμενους που έφυγαν το πρωί και το απόγευμα δε γύρισαν στις οικογένειές τους, δεν ξεχνά τους νεκρούς στο Μάτι και στη Μάνδρα και δε θα ξεχάσει τους 57 νεκρούς των Τεμπών. Βροντοφωνάζει τα κέρδη τους – οι νεκροί μας, γιατί ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Δεν θα θρηνήσουμε άλλα παιδιά, άλλους γονείς επειδή η ασφάλεια και η υγεία μας είναι κόστος.

Θα συνεχίσουμε έως ότου διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση και όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι τιμωρηθούν. Θα γίνουμε η φωνή όλων των νεκρών και των οικογενειών τους.

Θα συνεχίσουμε απαιτώντας ΤΩΡΑ να γίνει πλήρης αντισεισμικός έλεγχος σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας, πλήρης έλεγχος καταλληλότητας όλων των σχολικών χώρων εσωτερικών και εξωτερικών, απαιτώντας να αποκατασταθούν πλήρως όλα τα ευρήματα.

Απαιτούμε να μην κλάψει ξανά καμία μάνα για τον χαμό του παιδιού της!

 

Καλούμε όλους τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων στην απεργιακή συγκέντρωση

την Πέμπτη 16/03/23 στις 11:30 στα Προπύλαια!

 

Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος                                                                             Η Γενική Γραμματέας

                                                                                                           

Ερατώ Κασίμη                                                                                Αλεξία Σαρημανώλη