Ποδηλατικός αγώνας με την επωνυμία «ΣΕΙΡΙΟΣ 2023»

Λόγω διεξαγωγής ποδηλατικού αγώνα με την επωνυμία «ΣΕΙΡΙΟΣ 2023», την Κυριακή 12.03.2023 και κατά τις ώρες 09.30΄- 13.30΄ θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας του αριστερού παράπλευρου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας (κλάδος προς Αθήνα), στο τμήμα του από τη χ/θ 41,000 έως τη συμβολή του με την οδό Συκαμίνου, περιοχής Δήμου Ωρωπού.

Ad - Διαφήμιση

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα και την αποτροπή πρόκλησης πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στην παραπάνω διαδρομή και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, που θα βρίσκονται κατά μήκος αυτής.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ/ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 11:00 για Κορασίδες, και στη συνέχεια διαδοχικά Παίδες, Νεανίδες, Γυναίκες (Elite/U23), Sportive, Masters (ΓΥΝ, Δ, Γ, Β, Α), Έφηβοι και Άνδρες.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 15 χλμ.

ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ: Ανά ένα λεπτό, με ενδεχόμενα μεγαλύτερα χρονικά διαλείμματα μεταξύ των κατηγοριών. Το τελικό πρόγραμμα/Σειρά Εκκίνησης θα ανακοινωθεί με τη λήξη των συμμετοχών.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Η διαδρομή εκτείνεται από τον παράδρομο αριστερά της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας πλησίον πρώην drive in, προς οδό Συκάμινου και επιστροφή προς το αρχικό σημείο εκκίνησης.