Εργαστήρια Δημιουργίας του Δήμου Περιστερίου ΕΞΙ (6) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΥΨΕΛΕΣ – ΔΟΜΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Νέα περίοδος 2021 – 2022 των Εργαστηρίων Δημιουργίας Φωτογραφίας, Χειροτεχνίας, Κινηματογράφου, Κεντητικής, Ραπτικής, Αγιογραφίας, Ζωγραφικής, Θεάτρου, Αγγειοπλαστικής και Χορού του Δήμου Περιστερίου.

Ad - Διαφήμιση

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης τονίζει ότι: “Ο Δήμος Περιστερίου έχει δημιουργήσει συνολικά έξι (6) πολιτιστικές κυψέλες – δομές σε όλη την πόλη για τη λειτουργία των εργαστηρίων δημιουργίας και τη διευκόλυνση των εκατοντάδων πολιτών”.

Συγκεκριμένα, τα εργαστήρια λειτουργούν στη Νέα Ζωή (Πελοπίδα και Φερών), στο Θέατρο Πολιτών (Παπαρηγοπούλου 94), στον Αγ. Ιερόθεο (Ηρακλειδών 86), στο Λόφο Αξιωματικών (Μαραθωνοκάμπου και Αβέρωφ), στο θέατρο Ξυλοτεχνία (Παρασκευοπούλου και Κωστή Παλαμά) και στην Αγ. Αναστασία (Πατριάρχου Σεργίου 24α).

Μεγάλη είναι και φέτος η συμμετοχή των πολιτών. Τα τμήματα των εργαστηρίων είναι ολιγομελή, ως μέτρο για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού, τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα και οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Πάντα με πρώτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια όλων.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2105779049, 2105779914 της κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ), e-mail: depadp@yahoo.gr