Μήνυμα Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη για την έκθεση “Ολυμπιακές Δάδες 1936-2020”

Μήνυμα έστειλε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης για την έκθεση που φιλοξενεί ο Δήμος Περιστερίου “Ολυμπιακές Δάδες 1936-2020” από τις 11 έως και τις 31 Οκτωβρίου 2021, στην αίθουσα τελετών (α’ όροφος) του Δημαρχιακού Μεγάρου, με την υποστήριξη του ΑΣΔΑ.

Μια έκθεση μοναδικής σημασίας και αξίας που αναδεικνύει την παγκόσμια συμφιλίωση, την ενότητα και την πολιτισμική δημιουργική συνύπαρξη όλων των λαών της υφηλίου.

Τα εκθέματα ανήκουν στη συλλογή του ΠεριστεριώτηΣτράτου Κλήμου, ενός ανθρώπου που με το πάθος του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες μας προσφέρει ένα συγκλονιστικό ταξίδι στη σύγχρονη ιστορία τους.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από 11-31 Οκτωβρίου, ώρες 10:00 – 14:00 & 17:00 – 20:30.

H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων προστασίας και περιορισμού της πανδημίας (χρήση μάσκας, αποστάσεις ασφαλείας).

Λόγω των μέτρων υγειονομικού χαρακτήρα, επιτρέπεται συγκεκριμένος αριθμός ατόμων μέσα στο χώρο. Ειδικά, για τις ομαδικές επισκέψεις (σχολεία, συλλόγους και φορείς), έχει δημιουργηθεί ειδική πλατφόρμα προκράτησης μέσα από το σύνδεσμο www.depadp.gr/booking

Το μήνυμα του Δημάρχου
Το Περιστέρι, η πόλη του πολιτισμού και της έμπρακτης πίστης στις αξίες, τις αρχές, τα ιδεώδη και τα ιδανικά του, από 11 έως και 31 Οκτωβρίου, με ξέχωρη περηφάνια και τιμή, γίνεται η έδρα της έκθεσης με τις δάδες όλων των Ολυμπιακών Αγώνων. Από το έτος 1936, εναρκτήριο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, έως και σήμερα. Συμπολίτισσες και συμπολίτες μας, που αποτελείτε τον αποκλειστικό στόχο κάθε προσφοράς και αφιέρωσής μας, η έκθεση με τις Ολυμπιακές Δάδες, άνοιξε πανηγυρικά τις πύλες της στο Περιστέρι και περιμένει την μαζική συμμετοχή μας, σε ένα μαγικό ταξίδι πολιτισμού και μοναδικού Ολυμπιακού ενδιαφέροντος. Με χαρά σας περιμένουμε όλους!
Δείτε το βίντεο