Η Μαίρη Χρονοπούλου πολύ ανανεωμένη μιλάει για όλα

Η Μαίρη Χρονοπούλου έδωσε live συνέντευξη μετά από σχεδόν 25 χρόνια στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στα “χρυσά” χρόνια του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και στην προσωπική της ζωή. Εμφανίστηκε πολύ όμορφη και ανανεωμένη μετά από τις περιπέτειες της υγείας της.

Μεταξύ άλλων είπε:

“Στη δουλειά ήμουν καλοντυμένη, στη ζωή με φόρμες. Λίγους φίλους είχα από τη δουλειά. Με το ζόρι έγινα ηθοποιός. Δεν με ενδιέφερε το θέατρο. Το θεωρώ λίγο που έγινα σταρ του σινεμά. Τρελαινόμουν για το μπαλέτο” περιέγραψε.

 

Όσον αφορά την περιουσία της είπε: “Δεν έχω κρατήσει τίποτα. Ούτε το σπίτι που μένω τώρα. Το έχω δώσει στο Χαμόγελο του Παιδιού, όπως και το σπίτι μου στη Αθήνα”.

Αποκάλυψε πως με τον Ανδρέα Μπάρκουλη ήταν αρραβωνιασμένη αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε ας ξεχάσουμε αυτή την ιστορία.

Η Μαίρη Χρονοπούλου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Νίκο Κούρκουλο λέγοντας πως ο αξέχαστος ηθοποιός ήταν ο αδελφός, ο φίλος, ο πατέρας που δεν είχε ποτέ.

Γνωριστήκαμε όταν ήταν πρωτοετής στην σχολή κι εγώ στην σχολή Αρχαίου Δράματος, ήμασταν αδέρφια. Μου παρείχε προστασία, σκοτωνόταν για εμένα και το είχα ανάγκη αυτό. Δεν είχα αδέρφια και πατέρα, που με είχε εγκαταλείψει και ο Νίκος ήταν τα πάντα για εμένα. Δεν τον ερωτεύτηκα ποτέ, ήταν σαν αδερφός μου. Έπαιζε ξύλο με τους συντρόφους μου, όταν με καταπίεζαν κι ήταν τέλειο παιδί” υπογράμμισε η Μαίρη Χρονοπούλου.

 

Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει στο θέατρο μετά από δύο δεκαετίες από την τελευταία της συμμετοχή σε θεατρική παράσταση. Θα πάρει μέρος στην παράσταση “Η Αυλή των Θαυμάτων” του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που θα παρουσιαστεί με τη μορφή μιούζικαλ, με τη σφραγίδα του Στέφανου Κορκολή και τη σκηνοθετική υπογραφή του Χρήστου Σουγάρη.