Έτοιμο το Κολυμβητήριο της Χωράφας

Οι εργασίες βελτίωσης του Κολυμβητηρίου της Χωράφας στο Περιστέρι ολοκληρώθηκαν και πλέον όλα τα τμήματα υγρού στίβου του Περιστερίου είναι έτοιμα να επιστρέψουν στην βάση τους.

Κολυμβητήριο Χωράφας

Την Δευτέρα (13/9), το Κολυμβητήριο της Χωράφας ανοίγει τις πόρτες του και θα υποδεχθεί τόσο την ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ, που έχει φέτος αυξημένες υποχρεώσεις, καθώς εκτός των εγχώριων διοργανώσεων συμμετέχει και στις ευρωπαϊκές, όσο και τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου.

Tην Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου ξεκινούν την λειτουργία τους όλα τα τμήματα του Γλαύκου Περιστερίου καθώς επίσης και τα τμήματα του κολυμβητικού συλλόγου Δελφίνια Περιστερίου.

Όλοι οι αθλητές – ανεξαρτήτου ηλικίας θα πρέπει να προσκομίζουν ΤΥΠΩΜΕΝΗ την βεβαίωση αρνητικού self test, ίδια με αυτήν του σχολείου (σχολική κάρτα) , δηλωμένη στην σχετική πλατφόρμα του gov.gr.

Για όσους έχουν πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού απαιτείται self test μόνο πριν την πρώτη τους προπόνηση, καθώς κι ένα αντίγραφο του πιστοποιητικού τους.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική και για όλους όσους εισέρχονται στην εγκατάσταση του κολυμβητηρίου.

Δεν επιτρέπεται η χρήση των αποδυτηρίων – για τον λόγο αυτό τα παιδιά θα φτάνουν στο κολυμβητήριο και θα παραδίδονται στους υπεύθυνους προπονητές κάθε τμήματος, έτοιμα για το μάθημά τους (μαγιώ – σαγιονάρες – μπουρνούζι – σκουφάκι), στην είσοδο. Το ίδιο θα ισχύει και για το τέλος του μαθήματος όπου θα παραλαμβάνονται από τους γονείς και πάλι στην είσοδο.