Πρεμιέρα σήμερα στο ελληνικό Netflix για τη σειρά La Casa de Papel

Πρεμιέρα σήμερα στο ελληνικό Netflix για τη σειρά, La Casa de Papel που παρακολουθούν πιστά εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα πέντε πρώτα επεισόδια του πολυαναμενόμενου μεγάλου φινάλε είναι από σήμερα διαθέσιμα, ενώ τα υπόλοιπα πέντε θα προβληθούν στη δημοφιλή πλατφόρμα στις 3 Δεκεμβρίου 2021.

Ο Άλεξ Πίνα, δημιουργός του «La Casa De Papel» δήλωσε για τα όσα ακολουθούν: «Ο πόλεμος αγγίζει πρωτοφανή επίπεδα ακρότητας και βαναυσότητας, αλλά αυτή είναι και η πιο επική και συναρπαστική σεζόν».

Τι θα δούμε στη 5η σεζόν του La Casa De Papel γράφει:

«Η συμμορία είναι κλεισμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Κατάφεραν να διασώσουν την Λισαβόνα αλλά τα δύσκολα τώρα ξεκινούν καθώς έχασαν έναν δικό τους. Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται από την Σιέρρα και για πρώτη φορά, δεν έχει κάποιο σχέδιο απόδρασης. Πάνω που νόμιζαν όταν τα χειρότερα πέρασαν, ένας νέος αντίπαλος μπαίνει στην αρένα και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία κοντεύει και μια επιχείρηση που ξεκίνησε σαν ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο».

Οι τίτλοι των πέντε επεισοδίων είναι οι εξής:

#1 «The End of the Road»

#2 «Do You Believe in Reincarnation?»

#3 «Welcome to the Show of Life»

#4 «Your Place in Heaven»

#5 «Live Many Lives»