Συγχαρητήρια στους Π. Τριανταφύλλου και Δ. Μιχαλεντζάκη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Τριανταφύλλου και τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στην ξιφασκία και στην κολύμβηση αντίστοιχα, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας.

Ad - Διαφήμιση

Ο κ. Τασούλας δήλωσε:

«Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και προσωπικώς συγχαίρω θερμά τον Παναγιώτη Τριανταφύλλου και τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη για τη σπουδαία διάκριση που πέτυχαν και τα μετάλλια που κατέκτησαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Τους ευχαριστούμε, διότι μέσα από την επιτυχία τους μας κάνουν υπερήφανους, αποδεικνύοντας ότι όταν η δύναμη ψυχής συναντά τη σκληρή και συστηματική προσπάθεια, κάθε δυσκολία μπορεί να ξεπεραστεί και κάθε ευγενής στόχος μπορεί να κατακτηθεί».

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την εξής ανάρτηση στο Twitter για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τους παραολυμπιονίκες μας Παναγιώτη Τριανταφύλλου και Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη:

«Θερμά συγχαρητήρια στους Παραολυμπιονίκες μας, Παναγιώτη Τριανταφύλλου για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην ξιφασκία, και Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη για το χάλκινο στην κολύμβηση στα 100μ. ελεύθερο.
Κάνατε όλους τους Έλληνες περήφανους!