Μεγάλη κινητικότητα επί προεδρίας Σπύρου Μάρκου στον Α.Ο. Περιστερίου

Το τελευταίο διάστημα πολλές οι αλλαγές και οι νέες συμφωνιές για την ομάδα του Α.Ο. Περιστερίου. Ο Πρόεδρος της ομάδας Σπύρος Μάρκου συμφώνησε με τον Κώστα Αρζένη να είναι ο νέος προπονητής του ΑΟ Περιστερίου.

Ad - Διαφήμιση

Ο Κώστας Αρζένης στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Πετράλωνα, Φωστήρα, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Αθηναϊκό, Κορωπί και πολλές αλλες ομάδες.

Επίσης έχουμε επιστροφή του Φώντα Καζακόπουλου, μετά από τρία χρόνια, στην ποδοσφαιρική Ακαδημία του Α.Ο. Περιστερίου όπου αναλαμβάνει το σύνολο της εποπτείας της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας, ενώ θα έχει και την προπονητική ευθύνη για την Κ18 του συλλόγου.

O 27χρονος Φραγκίσκος Χίος είναι ένα ακόμα απόκτημα του Α.Ο. Περιστερίου. Ο ποδοσφαιριστής έχει περισσότερες από 130 συμμετοχές μετράει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ έχοντας πετύχει και 42 (!) γκολ με τα χρώματα των Ήφαιστου Περιστερίου και ΠΑΟ Ρουφ.

Η ομάδα ανανέωσε με τον αρχηγό, Γιάννη Μπούζα, τον κεντρικό αμυντικό, Αλέξανδρο Σεττελάρι, τον τερματοφύλακα Δημήτρη Τσιώση, Θανάση Μπούζα, τον Αλκαίο Νένδο, τον μεσοεπιθετικός, Ρωμανό Ρίζο, το μέσο, Βαγγέλη Ζιάμπρα και τον Φραγκίσκο Μπαλαρίνη.

Στην προπονητική ομάδα του συλλόγου προστέθηκε η 27χρονη Έφη Τζαμπάζη, απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και αναλαμβάνει την Κ8 του Α.Ο.

Τέλος ο Λυκούργος Παπαδόγγονας αποτελεί την τρίτη προσθήκη στην προπονητική ομάδα  του Α.Ο. Περιστερίου, για την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Ο Λυκούργος Παπαδόγγονας είναι ο πρώην τεχνικός της Ανθούπολης και κάτοχος διπλώματος UEFA C και αναλαμβάνει την ευθύνη για την Κ10 του συλλόγου.