Προσθήκη στο δυναμικό της Segafredo Zanetti Ελλάς

Η Segafredo Zanetti, συνώνυμη με τον ποιοτικό καφέ, ιδρύθηκε από τον Massimo Zanetti στην Ιταλία και σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κατακτήσει την πρωτιά στις προτιμήσεις των καταναλωτών της χώρας, ενώ μετέπειτα ακολούθησε και η εδραίωση της στις διεθνείς αγορές.

Το 1992 εισάγεται το brand SEGAFREDO στην ελληνική αγορά, και το 2008 ιδρύεται η Segafredo Zanetti Ελλάς Α.Ε. με κεντρικά γραφεία στο Κρυονέρι Αττικής.

Σήμερα η Segafredo Zanetti αδιαμφισβήτητα πρωτοστατεί στον καφέ espresso στην Ιταλία, αλλά και σε όλο τον κόσμο, έχοντας έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο: να διαδώσει την γεύση, την κουλτούρα και τα μυστικά παρασκευής ενός αληθινού Ιταλικού espresso, προσφέροντας ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, μιας ποιότητας εγγυημένης από τον καρπό μέχρι το φλιτζάνι μας, όπως μόνο η Segafredo Zanetti ξέρει να κάνει.

Οι άνθρωποι του ομίλου Massimo Zanetti Beverage Group φροντίζουν βήμα προς βήμα ολόκληρο τον κύκλο παραγωγής καφέ, διασφαλίζοντας την ποιότητα και παρέχοντας κορυφαίες υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο.

Tα πιο εκλεκτά χαρμάνια σας περιμένουν να τα απολαύσετε στα καλύτερα στέκια της Ελλάδας.

Ο Δημήτρης Πανταζής στo δυναμικό της Segafredo Zanetti Ελλάς

Με απόλυτο κοινό στόχο τη βελτίωση και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της ομάδας και ειδικά του εμπορικού τμήματος, η Segafredo Zanetti Ελλάς Α.Ε προχώρησε σε μια νέα, ηχηρή, προσθήκη στο δυναμικό της. Η προσθήκη αυτή, αφορά τη νέα θέση του AREA MANAGER – ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Ν. ΕΛΛΑΔΑΣ την οποία και έρχεται για να καλύψει, με την εμπειρία και τις γνώσεις του, ο Δημήτρης Πανταζής.

Ο Δημήτρης Πανταζής, γεννημένος στη Γερμανία, μιλά άπταιστα τη γερμανική και την αγγλική γλώσσα και είναι κάτοχος πτυχίου ανώτερης εκπαίδευσης.

Με μια πολυετή καριέρα 19 χρόνων στο χώρο των πωλήσεων, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πολλές κατηγορίες προϊόντων όπως αναψυκτικών, χυμών, νερού και ποτών. Τα τελευταία 3 χρόνια, ωστόσο, εισήλθε και ανελίχθηκε στο χώρο του καφέ και της καφεστίασης. Οι διάφορες θέσεις ευθύνης του και οι διευρυμένες αρμοδιότητές του στα brands που προϋπηρέτησε με επιτυχία, σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες του γνώσεις σε απαραίτητα λειτουργικά προγράμματα, όπως Microsoft Office, Outlook και SAP & Nielsen Software, καθιστούν τον Δημήτρη Πανταζή ως την ιδανική επιλογή για την κάλυψη αυτής της νέας θέσης.

Η Segafredo Zanetti Ελλάς Α.Ε. καλωσορίζει και αγκαλιάζει στην οικογένειά της, τον Δημήτρη Πανταζή και εύχεται μια πολύ όμορφη, και γεμάτη επιτυχίες, συνέχεια στη συνεργασία τους.