Σταθερά δίπλα στον Ερυθρό Σταυρό ο Ατρόμητος

Το «παρών» στην τελετή βράβευσης των μαθητών, οι οποίοι διακρίθηκαν στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής που διοργανώθηκε από τον Τομέα Νεότητας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έδωσε η οικογένεια του Ατρόμητου.

Ad - Διαφήμιση

Με θέμα «Μαθητές και Απόσταση» στον καιρό της Πανδημίας, μαθητές από όλα τα μέρη της Ελλάδας βρέθηκαν στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου και βραβεύθηκαν για τις δημιουργίες τους, τηρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης κατά του κορωνοϊού σύμφωνα και με το μήνυμα του διαγωνισμού.

Στηρίζοντας έμπρακτα τις δράσεις του Διεθνούς Κινήματος, η ΠΑΕ Ατρόμητος προσέφερε αθλητικά είδη στους μαθητές, ενώ ο Team Manager της ομάδας μας, Εντουάρντο Μπρίτο μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Κυριάκο Κιβρακίδη και Κωνσταντίνο Κωτσόπουλο, βράβευσαν τους νεαρούς που ξεχώρισαν για τις δεξιότητές τους, τιμώντας παράλληλα την προσπάθεια των 200 και πλέον μαθητών που έλαβαν μέρος.

Η Super League έχει ενώσει τις δυνάμεις της με τον Ερυθρό Σταυρό από τον οποίο προσφέρεται υγειονομική κάλυψη σε όλους τους φιλάθλους στα γήπεδα, καθώς και σεμινάρια πρώτων βοηθειών στο προσωπικό της Λίγκας.