Ο Σάκης Τανιμανίδης κρατάει στην αγκαλιά του τα δίδυμα κοριτσάκια του

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους διανύουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα καθώς γεννήθηκαν τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Το απόγευμα της Τετάρτης (23/6), η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τα παιδάκια τους που με τόση μεγάλη ανυπομονησία περίμεναν όλο αυτό το διάστημα. Την είδηση έκανε γνωστή ο παρουσιαστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε την πρώτη φωτογραφία στα social media κρατώντας στην αγκαλιά του, τις κορούλες του.
Ο παρουσιαστής έγραψε χαρακτηριστικά: “Έφτασαν!! ❤️ Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2!”.

 

Δήλωση του ευτυχή παππού, πατέρα του Σάκη Τανιμανίδη:
«ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΘΕΛΗΣΗ. ΕΠΙΜΟΝΗ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. Καλώς ήρθατε αγαπημένα μας ΡΟΖ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ στη ζωή. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ «ΖΩΕΣ» νέες που έφερες στον κόσμο. Η χαρα που δώσατε στην οικογένεια μας και ιδιαιτέρα σε μένα είναι ίση και μεγαλύτερη αυτής της γέννησης των τριών αγαπημένων μου παιδιών. Εύχομαι να είστε ΚΑΛΟΤΥΧΕΣ Ο Πανάγαθος Θεος να σας ΕΥΛΟΓΕΙ, η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ να μεσιτεύει για την καλή Υγεία των παιδιών και των γονέων τους και οι εξαίρετοι γονείς σας να σας δώσουν αρχές, αξίες, αγωγή και παιδεία, για να γίνεται ΧΡΗΣΙΜΕΣ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ για τους ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μας, την ΚΟΙΝΩΝΙΑ και την ΠΑΤΡΙΔΑ. Ο παππούς σας που λαχταράει να σας πάρει στην αγκαλιά του ΣΤΕΦΑΝΟΣ», έγραψε ο ίδιος πλημμυρισμένος από χαρά για τις δίδυμες εγγονές του που ήρθαν και ολοκλήρωσαν την οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού.