Δεύτερη φορά μαμά η Αθηνά Οικονομάκου

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου που μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππος Μιχόπουλος, απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ad - Διαφήμιση

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2013 στη Μύκονο και έγιναν σχεδόν αμέσως ζευγάρι. Τον Νοέμβριο του 2017 οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Γύθειο, ενώ τον Οκτώβριο του 2018 πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός γάμος τους στη Μύκονο και λίγους μήνες νωρίτερα και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2018 ήρθε στη ζωή ο γιος τους.

Οι δηλώσεις και το ευχαριστώ της Οικονομάκου

«Γεια σας! Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι πάρα πολύ καλά, το μωρό είναι πάρα πολύ καλά. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να με ακολουθεί και να μην μου έχει στείλει μήνυμα. Ειλικρινά νιώθω τέτοια ευγνωμοσύνη. Όλα πήγαν τέλεια. Είχα φανταστικό τοκετό. Να είναι καλά ο γιατρούλης μου και η μαία μου. Θα προσπαθήσω να απαντήσω στις ευχούλες σας. Θα τις διαβάσω όλες, θα απαντήσω σε όσες περισσότερες μπορώ, γιατί ο χρόνος είναι πολύ λίγος με δύο παιδιά στο σπίτι. Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ. Μεγάλο φιλί από εμένα».