Σε τρεις ακόμα υποθέσεις συμμετείχε ο 22χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ο 22χρονος νεαρός που απεικονίζεται σε βίντεο να ακολουθεί νεαρή κοπέλα μέχρι το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη με το μόριό του έξω.

Ο 22χρονος άνδρας βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πρόκειται για έναν νεαρό φοιτητή που σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Πειραιά, ο οποίος έχει εργαστεί κατά περιόδους σε καφετέριες και μπαρ.

Η αστυνομία εξιχνίασε ακόμη τρεις αντίστοιχες υποθέσεις που σημειώθηκαν σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Ακρόπολη όπου εμπλέκεται ο κατηγορούμενος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 6-5-2021 στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, 22χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Μετά από καταγγελία ημεδαπής, άτομο την προσέγγισε πρώτες πρωινές ώρες της 6-5-2021 κατά την επιστροφή στην οικία της, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια της στο πεδίο της γενετήσιας ζωής της.

Κατόπιν ενδελεχούς έρευνας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέας Σμύρνης και με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ταυτοποιήθηκε και στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της ανωτέρω πράξης.

Ο κατηγορούμενος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Εξιχνιάσθηκαν (3) παρόμοιες περιπτώσεις που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως

Σε συνέχεια της πιο πάνω ανακοίνωσης που αφορά στη σύλληψη στη Νέα Σμύρνη 22χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και από τη συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, ταυτοποιήθηκε ο ανωτέρω ως ο δράστης τριών (3) παρόμοιων περιπτώσεων που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως.