ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ: “Για μια Σύγχρονη, Οικολογική και Οικονομικά Βιώσιμη Διαχείριση Απορριμμάτων”

3η και 4η Ο.Μ. Περιστερίου
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Αγαπητές/οί συντρόφισσες, σύντροφοι, φίλες και φίλοι,
Η 3η και 4η Ο.Μ. Περιστερίου, έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στην διαδικτυακή συζήτηση, που πραγματοποιούμε από κοινού, την Κυριακή 11 Απριλίου 2021, στις 7:00 μ.μ., με θέμα:
“Για μια Σύγχρονη, Οικολογική και Οικονομικά Βιώσιμη Διαχείριση Απορριμμάτων”
Ομιλητής θα είναι οΔημήτρης Σταυρίδης Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Διευθυντής Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Δήμου Χαϊδαρίου, Μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικών προαστίων, Μέλος της Ο.Μ. Χαϊδαρίου και Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Χαϊδαρίου.
 Σύνοψη
Οι όροι “Ανακύκλωση”, “Ανάκτηση”, “Υπολείμματα”, “Πυραμίδα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων” είναι πλέον στην καθημερινότητά μας.
• Όμως, τι σημαίνουν αυτοί οι όροι για εμάς, και το ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία;
• Ποια είναι η παρούσα κατάσταση της χώρας στο τομέα της ανακύκλωσης στερεών απόβλητων, και ποιες οι κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης;
• Ποια κατάσταση παρέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κατά την διακυβέρνησή του; Ποιες προκλήσεις αντιμετώπισε στη διαχείριση των στερεών απορριμμάτων, και
• Ποιες είναι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για μια Σύγχρονη, Οικολογική και Οικονομικά Βιώσιμη Διαχείριση Απορριμμάτων;
Όλα αυτά θα συζητηθούν στη διαδικτυακή συνάντησή μας, την Κυριακή 11/04/2021, ώρα 7:00 μ.μ., μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom:
Join Zoom Meeting:
https://us02web.zoom.us/j/82200657115?pwd=alU5NE1USmlmK3k2OEZocEZSakh4UT09
Meeting ID: 822 0065 7115
Passcode: 606248
Μπορείτε να αποστείλετε τα ερωτήματά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: argathinaios@hotmail.com και s.ventoura@hotmail.com ως τις 10/04/2021. Διαφορετικά, θα προβλέπεται χρόνος για να θέσετε ερωτήματα στην συνάντησή μας. Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε στη διαδικτυακή ομιλία.