Η Σάντρα Βουτσά μιλάει για την περιουσία που άφησε ο πατέρας της Κώστας Βουτσάς

Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, η κόρη του Σάντρα μίλησε για τα συλλεκτικά έργα τέχνης στα οποία είχε επενδύσει σημαντικά ποσά για την αγορά τους ο αγαπημένος ηθοποιός και τα προόριζε για τα παιδιά του. Συνολικά, πρόκειται για περισσότερα από 30 έργα τέχνης, ανάμεσά τους, υπάρχουν και ορισμένοι πίνακες μεγάλης αξίας. Τα έργα αυτά διατηρούσε η Θεανώ, η δεύτερη σύζυγος του ηθοποιού.

Όπως καταγγέλλει, μέχρι και σήμερα η πρώην σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού, αρνείται να παραχωρήσει τα έργα τέχνης στα παιδιά του, όπως ήταν και η επιθυμία του.

«Είμαι συγκλονισμένη. Δεν μπορώ τους θρασύδειλους ανθρώπους. Ήταν επιθυμία του πατέρα μου. Δεν μπορώ να δεχτώ την απόφαση αυτή».

Επίσης ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανένα παράπονο από τη στάση της τελευταίας συζύγου του πατέρα της, την Αλίκη Κατσαβού.

«Τα πνευματικά δικαιώματα δεν τα έχουμε λύσει ακόμα. Στην Ελλάδα τη σύνταξη δεν την παίρνεις αμέσως άρα εκ των πραγμάτων πέρασε πολύς καιρός μέχρι να καταφέρει να πάρει τη σύνταξη, επίσης δεν της είχε αφήσει καμία περιουσία τεράστια από πίσω και αυτό αποδεικνύει ότι η Αλίκη δεν ήταν με τον πατέρα μου για τα λεφτά του τα ατελείωτα. Επίσης, κάποια στιγμή έκανα αναφορά για τα έργα τέχνης μετά τον θάνατο του πατέρα μου και αμέσως όλοι βγήκαν να πουν “η Αλίκη”. Καμία σχέση. Δεν υπήρχε περίπτωση αν αυτά τα πράγματα ήταν στα χέρια της Αλίκης να έκανε κάτι τέτοιο. Έχει αποδείξει η Αλίκη εδώ και πάρα πολλά χρόνια ότι σεβόταν τον πατέρα μου σαν προσωπικότητα και ήταν μαζί του επειδή τον αγαπούσε πάρα πολύ. Ούτε ζούσαν μέσα στα πλούτη, ούτε την έκανε πρωταγωνίστρια στο Broadway και η Αλίκη είχε δύο θιάσους πολλά χρόνια πριν γνωρίσει τον μπαμπά.», είπε μεταξύ άλλων η Σάντρα Βουτσά.