Στον εισαγγελέα ο 72χρονος δράστης που σκότωσε τον 39χρονο για ένα λογαριασμό στην Κυπαρισσία

O 72χρονος συνταξιούχος λαχειοπώλης δράστης του χθεσινού εγκλήματος στην Κυπαρισσία θα οδηγηθεί σε λίγες ώρες ενώπιον του εισαγγελέα πρωτοδικών Κυπαρισσίας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το φριχτό έγκλημα.

Θύμα ο 39χρονος Κωνσταντίνος Καρυτινός ιδιοκτήτης του καταστήματος «Γερμανός», πατέρας ενός παιδιού σχεδόν 2 ετών που εκτελέστηκε μπροστά στα έντρομα μάτια των υπαλλήλων του για έναν λογαριασμό κινητής τηλεφωνία της τάξεως των 170 ευρώ.

Συγκεκριμένα χθες στις 12 το μεσημέρι ο 72χρονος κρατώντας τον λογαριασμό στο χέρι πήγε στο κατάστημα επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην Κυπαρισσία που διατηρούσε ο 39χρονος με σκοπό να παραπονεθεί για το ποσό το όποιο θεωρούσε πως ήταν υπερβολικό για την χρήση που είχε κάνει. Στο κατάστημα εκείνη την ώρα βρίσκονταν ο άτυχος 39χρονος και οι δυο γυναίκες υπάλληλοι του. Μια από τις υπαλλήλους προσπάθησε με ευγενικό τρόπο να του εξηγήσει πώς προέκυψε το συγκεκριμένο πόσο με τον δράστη όχι μόνο να μην θέλει να καταλάβει και να πληρώσει τον λογαριασμό του, αλλά να είναι και ιδιαίτερα επιθετικός. Τότε επενέβη ο ιδιοκτήτης ο οποίος μάταια προσπαθούσε να τον ηρεμήσει. Ο 72χρονος αφού δεν πήρε τις απαντήσεις που ήθελε, τότε με απειλητικό τρόπο είπε στον άτυχο ιδιοκτήτη πως εάν δεν διευθετηθεί το θέμα του θα φύγει από το μαγαζί και θα επιστρέψει με το όπλο. Ο νεαρός άνδρας όχι μόνο δεν έδωσε σημασία στις απειλές αλλά συνέχισε κανονικά την δουλειά του.

Μισή ώρα μετά ο 72χρονος επέστρεψε στο κατάστημα και έφερε θανάσιμο τραύμα στην κοιλιακή χώρα από πυροβολισμό στον άτυχο νέο που λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Την ίδια ώρα ο 72χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Α.Τ Τριφυλίας, όπου παραδέχτηκε το έγκλημα του σοκάροντας τους αστυνομικούς που τον άκουγαν συγκλονισμένοι.