Διπλή δολοφονία στη Μακρινίτσα μιας γυναίκας και του αδερφού της από τον εν διαστάσει σύζυγό της

Ασύλληπτη τραγωδία στη Μακρινίτσα Βόλου, με θύματα μια 28χρονη μητέρα ενός ανήλικου παιδιού 2,5 ετών και τον 30χρονο αδελφό της από τον εν διαστάσει σύζυγό της που μπήκε στο πατρικό σπίτι της συζύγου του και τους μαχαίρωσε.

Ad - Διαφήμιση

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στα πλευρά και υπέκυψε καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο. Ο αδερφός της δέχθηκε μαχαιριές στην κοιλιά και στην καρδιά, επεφέροντάς του ακαριαία τον θάνατο. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν δύο χρόνια έχοντας ήδη το παιδί τους, ενός έτους τότε και τους τελευταίους 4 μήνες ήταν σε διάσταση και είχε επιστρέψει στο σπίτι των γονιών της. Ο άνδρας την ενοχλούσε επανειλημένα και η κοπέλα ήταν σε διαδικασία για ασφαλιστικά μέτρα.

Εχθές το απόγευμα η νεαρή γυναίκα κάλεσε λίγο μετά τις 19:30 την Αστυνομία καλώντας σε βοήθεια. «Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας» φώναζε στο τηλέφωνο. Ο αστυνομικός του Α.Τ. Βορείου Πηλίου παίρνει το περιπολικό και κατευθύνεται στη Μακρινίτσα. Φτάνοντας έρχεται τετ α τετ με τον δολοφόνο, που μόλις είχε σκοτώσει τα δύο αδέρφια. Ο νεαρός άνδρας βλέπει το περιπολικό και χάνεται μέσα στα δέντρα και καταφέρνει και το σκάει. Δόθηκε κατεπείγον σήμα προς όλες τις μονάδες και τα περιπολικά της Αστυνομίας, της Τροχαίας, της Ασφάλειας, της ΟΠΚΕ και τις μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να χτενίσουν την περιοχή πάνω από τον περιφερειακό δρόμο για τον εντοπισμό του δράστη.

Λίγα λεπτά μετά τις 21:00 ο δράστης εντοπίζεται με το ΙΧ αυτοκίνητό του να κινείται από τον περιφερειακό προς την Αγριά, μέσω του τούνελ. Εκεί ξεκινά και η καταδίωξή του και καταφέρνουν να τον συλλάβουν και τον οδηγούν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.