Μέγκαν και Χάρι στην Όπρα: “Δεν ήθελαν να γίνει πρίγκιπας ο Άρτσι λόγω χρώματος”

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έδωσαν συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Ad - Διαφήμιση

Η δούκισσα του Σάσεξ ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως η βασιλική οικογένεια δεν ήθελε να χρίσει πρίγκιπα τον γιο της, Άρτσι, γιατί ανησυχούσε για το πόσο σκούρο θα ήταν το χρώμα δέρματος του γιου της, κατηγορώντας τους ανοιχτά για ρατσισμό.

Κατηγόρησε το Παλάτι ότι αρνήθηκε να παρέχει προστασία στον Άρτσι 24 ώρες το 24ωρο, όπως συμβαίνει με όλα τα βασιλικά μέλη.

Τα λεγόμενά της επιβεβαίωσε και ο πρίγκιπας Χάρι λέγοντας πως η ερώτηση τι χρώμα θα έχουν τα παιδιά μπήκε στο τραπέζι αμέσως μετά τον γάμο, πριν ακόμα η Μέγκαν Μαρκλ μείνει έγκυος.

Επίσης η Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει: «Απλά δεν ήθελα πια να είμαι ζωντανή. Η λύση αυτή θα ήταν η καλύτερη για όλους».

Η δούκισσα του Σάσεξ είπε επίσης ότι κάθε φορά που τα φώτα του θεάτρου έσβηναν, «έκλαιγε». «Και αυτό πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό για να θυμάται ο κόσμος: Δεν έχεις ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει σε κάποιον πίσω από κλειστές πόρτες. Καμία απολύτως ιδέα», είπε. «Ακόμη και όταν ο κόσμος χαμογελά και λάμπει υπό τα πιο λαμπερά φώτα. Πρέπει να δείχνεις συμπόνια γι’ αυτό που πραγματικά πιθανώς να συμβαίνει».

Ακόμη είπε πως η Κέιτ Μίντλετον την έκανε να κλάψει λίγο πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι. «Λίγες ημέρες πριν από τον γάμο ήταν αναστατωμένη σχετικά με ένα κοριτσίστικο φόρεμα. Με έκανε να κλάψω, με πλήγωσε πολύ. Ωστόσο μου πρόσφερε λουλούδια ζητώντας συγγνώμη στη συνέχεια. Απολογήθηκε», είπε.

Τι είπε για την πρώτη γνωριμία της με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Για τη συνάντησή της με τη βασίλισσα Ελισάβετ σχολίασε πως δεν υπήρχε μεγάλη ανησυχία μέχρι τη στιγμή που τη ρώτησε ο Χάρι αν ξέρει να υποκλίνεται, τότε άρχισε να αγχώνεται.

Αποκάλυψε πως οι δυο τους παντρεύτηκαν τρεις ημέρες πριν από τον βασιλικό γάμο σε ιδιωτική τελετή, χωρίς τη βασιλική οικογένεια και μόνο με τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι. Είπε μάλιστα ότι το πιστοποιητικό γάμου που έχει στο σπίτι της φέρει τη συγκεκριμένη ημερομηνία και όχι την ημερομηνία του βασιλικού γάμου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψαν και το φύλο του δεύτερου παιδιού που περιμένουν. Αυτό θα είναι κορίτσι, όπως είπε με χαρά η Μαρκλ.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Μαρκλ αποκάλυψε μεταξύ άλλων:

«Δεν είχα πρόσβαση στο διαβατήριό μου, το δίπλωμα οδήγησης ή ακόμα και τα κλειδιά μου. Είχα άμεση ανάγκη από ειδικό. Ο Χάρι πήγε και ζήτησε βοήθεια, να δούμε έναν ψυχολόγο, έναν ειδικό. Ακόμη και αυτό το αρνήθηκαν. Έγραψα επιστολές στη βασιλική οικογένεια και τους έλεγα πως “εγώ εδώ είμαι, αξιοποιήστε με όπως εσείς νομίζετε”. Αλλά δεν υπήρξε καμία καθοδήγηση. Δεν υπάρχουν σχολεία για το πώς κάθεσαι, πώς μιλάς, πώς σταυρώνεις τα πόδια σου ως μέλος της βασιλικής οικογένειας. Δεν ήξερα καν τον βρετανικό ύμνο και κανένας δεν σκέφτηκε -μέσα στον μηχανισμό- να μου πει πέντε πράγματα και για την κοινωνία. Μοναχή μου τα βράδια γκούγκλαρα τα πάντα και έκανα μόνη μου πρόβες για να τους κάνω περήφανους».

Πρίγκιπας Χάρι: Ο πατέρας μου δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά μου λέγοντάς μου να του γράψω γράμμα. «Τότε αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου και να δω εγώ και μόνον εγώ τι μπορώ να κάνω για την οικογένειά μου», είπε ο Χάρι, αποφασίζοντας έτσι την οριστική αποχώρηση από το παλάτι.

Ανέφερε πως έβλεπε την ιστορία να επαναλαμβάνεται αναφερόμενος στη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Αγαπώ πολύ τον αδερφό μου, τον λατρεύω παρά τις φήμες και τις κακοήθειες για καυγάδες και πόλεμο μεταξύ μας. Σήμερα βρισκόμαστε σε απάσταση, αλλά πιστεύω ότι όλα τα γιατρεύει ο χρόνος. Με τον πατέρα μου ξαναμιλάμε μετά το επεισόδιο που δεν απαντούσε στις κλήσεις μου, την εποχή της αποχώρησής μας από το Παλάτι.

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε πως η οικογένεια του σταμάτησε να τους στηρίζει οικονομικά από το πρώτο τετράμηνο του 2020. Οι συμφωνίες με Netflix και Spotify δεν ήταν μέρος του σχεδίου τους αλλά προέκυψαν όταν η οικογένεια έκοψε την χρηματοδότηση. Σήμερα ζουν με την περιυσία που του είχε αφήσει η πριγκίπισα Νταϊάνα.