Πλάνα από τον συμβολικό αποκλεισμό της Χωματερής και δήλωση του Δημάρχου Πετρούπολης Στέφανου Γαβριήλ Βλάχου

Σε συμβολικό αποκλεισμό του ΧΥΤΑ Φυλής προχώρησε ο Δήμος Πετρούπολης την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021, αντιδρώντας στην επέκταση των δραστηριοτήτων της Χωματερής με νέες μονάδες καύσης που θα επιβαρύνουν δραματικά το περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων της Δυτικής Αττικής.
Η κατάληψη είχε συμβολικό χαρακτήρα καθώς την ίδια μέρα συζητήθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο η νέα Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του ΧΥΤΑ Φυλής.
Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι: Φώτης Χριστόπουλος, Θανάσης Σκαλιστήρας, Νίκος Κακαβάς & Κατερίνα Σταματοπούλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φιλίππου, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στέλιος Χρυσικός, οι επικεφαλής των παρατάξεων: Βαγγέλης Σίμος (Λαϊκή Συσπείρωση), Μανώλης Μπουσούνης (Ενεργοί Πολίτες), Μάνος Συλλιγνάκης (Πετρούπολη Νέα Αρχή), Νίκος Σάκουτης (ΡΑΚ), η Δημοτική Σύμβουλος Γεωργία Γεωργακά (ΔΑΚ), ο πρόεδρος και μέλη του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου, καθώς και ο κ. Θωμάς Μπίζας (εκπρόσωπος του Δυτικού Μετώπου).

 

Ad - Διαφήμιση