Ανάκληση άδειας κεραίας κινητής τηλεφωνίας στη Χρυσούπολη

Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για την ανάκληση άδειας κεραίας κινητής τηλεφωνίας και τον αγώνα των κατοίκων της Χρυσούπολης

Ο αγώνας των κατοίκων στην περιοχή της Χρυσούπολης κατάφερε το αυτονόητο. Την ανάκληση άδειας κεραίας κινητής τηλεφωνίας η όποια τοποθετήθηκε σε απόσταση αναπνοής από σχολικά συγκροτήματα, φροντιστήρια, αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ad - Διαφήμιση

Ο κάθε Περιστεριώτης πρέπει να σκεφτεί: Χωρίς την μαζική κινητοποιήση των κατοίκων θα είχε ανακληθεί η άδεια; Η Δημοτική Αρχή, αφού φάνηκε ότι είχε στα χέρια της όλα τα όπλα, γιατί δεν τα αξιοποίησε;

Η Δημοτική Αρχή θα μπορούσε από την 1η ημέρα εγκατάστασης της κεραίας να ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες απομάκρυνσης της. Αντ’ αυτού επέλεξε την τακτική: “Είμαστε μαζί σας αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι – Δεν είναι στην ευθύνη του Δήμου – έχει αλλάξει το νομικό πλαίσιο”

Όταν όμως στην εξίσωση μπήκαν οι κάτοικοι της περιοχής, μαζικά, οργανωμένα απαιτώντας την προστασία της υγείας τους, ίδρωσε το αυτί της Δημοτικής Αρχής.

Δηλώνουμε στους κατοίκους της περιοχής και στον Περιστεριωτικο λαό, ότι και μέσα στα Δημοτικά Συμβούλια αλλά και έξω από αυτα θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε οποιοδήποτε αίτημα μπορεί να κάνει καλύτερη την ζωή του στην πόλη.

Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί και στην περιοχή της Χρυσούπολης για:

  • Να υλοποιηθεί η απόφαση για ανάκλησητης άδειας της συγκεκριμένης κεραίας.
  • Να μην πραγματοποιηθούν οι ευχές κάποιων που θέλουν το Κέντρο Υγείας Αγ. Ιεροθέουνα μεταφερθεί. Να απαιτήσουμε την άμεση ενίσχυση με προσωπικό και εξοπλισμό όλων των Πρωτοβάθμιων Φροντίδων Υγείας στο Περιστέρι.
  • Να μην γίνει η εγκληματική επέκταση στο ΧΥΤΑ Φυλής. Τα σχέδια τους περιλαμβάνουν ως χωματερή και το λατομείο Μουσαμά, μόλις λίγα μέτρα από τις περιοχές της Χρυσούπολης και της Κηπούπολης.