Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου που μετατρέπεται σε εμβολιαστικό κέντρο

Σε χρόνο εξπρές ολοκληρώνονται οι εργασίες μετατροπής του Εκθεσιακού Κέντρου του Δήμου Περιστερίου στο μεγαλύτερο εμβολιαστικό κέντρο της χώρας. Την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμες οι σύγχρονες υποδομές για τους εμβολιασμούς. Με απόλυτη ασφάλεια θα εκτελούνται περισσότεροι από 4000 εμβολιασμοί και ωράριο 8:00 – 20:00.

Ad - Διαφήμιση

Δεκάδες θα είναι οι γραμμές εμβολιασμού και oι χώροι αναμονής και αποθεραπείας, έτσι ώστε να μην προκαλείται συνωστισμός. Τις εγκαταστάσεις επισκέφθηκαν ξανά για να δουν την πρόοδο των εργασιών ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και ο Ιωάννης Καλαντώνης Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου Περιστερίου.

May be an image of indoor and text that says 'ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Πρωτεύουσα Δύναμη στην Αττική ΔΙΠΛΕΣ'May be an image of one or more people and people standingNo photo description available.May be an image of indoorMay be an image of indoor