Επίσκεψη Δημάρχου Αιγάλεω Γιάννη Γκίκα στα Εμβολιαστικά Κέντρα κατά Covid-19

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας στο Κέντρο Υγείας Αιγάλεω και το Γ.Ν. Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα» (πρώην Λοιμωδών) την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021, προκειμένου να ενημερωθεί από τον επιστημονικό υπεύθυνο και Διευθυντή του Κέντρου, ιατρό κ. Ι. Κουλούρη και την Διοικήτρια του Νοσοκομείου κα Φ. Βρύνα για τη διαδικασία εμβολιασμού κατά covid-19.

Ad - Διαφήμιση

Ο Δήμαρχος ξεναγήθηκε στους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους για το σκοπό του εμβολιασμού και ενημερώθηκε για το πρωτόκολλο της διαδικασίας τόσο από την Διοικήτρια, τον Επιστημονικό Υπεύθυνο και Διευθυντή όσο και από το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό.

Ο  Δήμαρχος απευθυνόμενος προς την κα Βρύνα και τον κ. Κουλούρη αλλά και προς το προσωπικό, τους συνεχάρη για την εξαιρετική δουλειά που φέρουν εις πέρας τόσο ως σημεία Υγειονομικής περίθαλψης αλλά και ως σημεία αναφοράς εμβολιασμών, σε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο για τη Δημόσια Υγεία.

Ιδιαιτέρως αναφέρθηκε στην άριστη οργάνωση και προετοιμασία που εκ του αποτελέσματος κατατάσσονται στα αρτιότερα και δυναμικότερα Νοσοκομεία και Kέντρα Υγείας και κατά συνέπεια, ευελπιστούμε, και εμβολιασμού της χώρας. Ο Δήμαρχος έθεσε στη διάθεση του Νοσοκομείου και του Κέντρου Υγείας τις υπηρεσίες του Δήμου, με σκοπό την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των Αιγαλιωτών κατά τη διάρκεια των εμβολιασμών.