Κρήτη: Βρέθηκε η 17χρονη Μάγια

Βρέθηκε η 17χρονη Μάγια σε χωριό του Ηρακλείου μαζί με ένα αλλοδαπό ο οποίος είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερός της με τον οποίο διατηρούσε σχέση.

Ad - Διαφήμιση

Η 17χρονη αγνοούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου, με τον πατέρα της να απευθύνει αλλεπάλληλες εκκλήσεις για τον εντοπισμό της. Είχε δηλώσει πως το παιδί του, το τελευταίο διάστημα είχε διαδικτυακή επικοινωνία με έναν άνδρα, φωτογραφία του οποίου έχει δημοσιευθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φέρεται να εμπλέκεται στην εξαφάνιση της ανήλικης. Αυτός ο άντρας είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερός της και υποψιάζομαι ότι μπορεί να βρίσκεται μαζί του. Είχα κάποιες διαφωνίες με τη Μάγια για αυτή τη σχέση και δεν μου άρεσαν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει αυτός ο άνθρωπος. Το βράδυ της 7ης Ιανουαρίου, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από κάτοικο του Κατσαμπά, η οποία του ανέφερε πως είχε δει στην περιοχή την κόρη του. Σε μία ύστατη προσπάθεια να πείσουν τη Μάγια να δώσει ένα σημείο ζωής, οι γονείς της δημιούργησαν ένα βίντεο, καλώντας της να επικοινωνήσει μαζί τους.

Στην ασφάλεια Ηρακλείου βρίσκεται η 17χρονη Μάγια και δίνει αυτή την ώρα κατάθεση στους αστυνομικούς σχετικά με την εξαφάνιση της.

«Με πήραν πριν λίγο από την Ασφάλεια και μου είπαν πως η Μάγια βρέθηκε δεν ξέρουμε τίποτα παραπάνω. Είμαι ανακουφισμένος και χαρούμενος που τελείωσε αυτή η περιπέτεια. Θα μας ειδοποιήσουν οι αρχές για να την παραλάβουμε», είπε  ο πατέρας της κοπέλας.