Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τις υποτροφίες του προγράμματος του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 08-01-2021 στις 12:00 η κλήρωση για τις υποτροφίες του προγράμματος του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο γραφείο του Τμήματος Προγραμματισμού & Διαφάνειας με την ευθύνη του ίδιου Τμήματος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω, Γ. Τσούνη .

Ad - Διαφήμιση

Αποτελέσματα κλήρωσης προγράμματος  «Ψυχολογία για όλους» του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

  1. Παναγοπούλου Χριστίνα
  2. Καραγιάννη Δέσποινα
  3. Νούσια Παναγιώτα
  4. Αικατερίνη Βασιλείου
  5. Ξένια Κολλιού
  6. Ιωάννα Λαμπαδάρη
  7. Ειρήνη Ναζλίδου
  8. Μητσάκη Αλεξάνδρα
  9. Ταβλαδάκη Αγάπη
  10. Μαρία Τρανούλη

Πολλά συγχαρητήρια στις παραπάνω τυχερές, που μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα με το Τμήμα Προγραμματισμού  και την Ευρυδίκη Παυλίδη για να τους καθοδηγήσει για τη διαδικασία από εδώ και πέρα.

Όσοι δεν κληρώθηκαν και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, ωφελούμενοι της έκπτωσης για τους δημότες κι εργαζόμενους, μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν στο ίδιο τμήμα. e.pavlidi@egaleo.gr

https://www.aigaleo.gr/2020/12/17/10-ypotrofies-gia-to-etisio-seminario-psychologia-gia-olous-tou-panepistimiou-aigaiou/

Σε περίπτωση μη κλήρωσής σας, υπενθυμίζω ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα επωφελούμενοι της έκπτωσης που έχει ο Δήμος Αιγάλεω, με κόστος 100 ευρώ, από 250 ευρώ που ήταν αρχικά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα:2132044862, 6986987095, e.pavlidi@egaleo.gr (Ευρυδίκη Παυλίδη, Τμήμα Προγραμματισμού & Διαφάνειας).