Φονική συμπλοκή στη Νέα Σμύρνη

Ένα αυτοκίνητο μάρκας Opel και χρώματος γκρι αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. για τη φονική συμπλοκή στην πλατεία του Αγίου Σώστη, με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες. Με αυτό το αυτοκίνητο διέφυγαν από το σημείο της δολοφονίας οι δράστες, οι οποίοι πριν βγάλουν τα όπλα διαπληκτίστηκαν με δυο νεαρούς αδέρφια μεταξύ τους. Ξέσπασε καυγάς που κατέληξε στους πυροβολισμούς. Ο πατέρας τους φαίνεται ότι προσπάθησε να υπερασπιστεί τους γιους του, με αποτέλεσμα να δεχθεί πυρά που τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Ad - Διαφήμιση

Οι δράστες διέφυγαν προς την περιοχή των Πετραλώνων.

Μεταξύ των τραυματιών είναι και μία γυναίκα, η οποία δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό απλά δουλεύει στο κατάστημα. Ο ένας τραυματίας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι. Νεκρός έπεσε ο πατέρας του, ενώ εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο τέταρτος τραυματίας.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Ανάμεσα σε αυτά είναι οι προσωπικές διαφορές και οι οικονομικές διαφορές. Από το σημείο περισυνελέγησαν κάλυκες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση, προκειμένου να εξεταστεί εάν τα όπλα είχαν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματικές ενέργειες.