Ξανά στην πισίνα το Περιστέρι!

Επιστροφή στο κολυμβητήριο από την Δευτέρα (4/1) για την ομάδα πόλο ανδρών του ΓΣ Περιστερίου, η οποία άρχισε προπονήσεις ύστερα από δυο μήνες διακοπή, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Ad - Διαφήμιση

Πριν μπουν στην πισίνα, οι πολίστες του ΓΣΠ υποβλήθηκαν στα απαραίτητα τεστ Covid-19 στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου», προκειμένου να είναι έτοιμοι για την επάνοδο τους, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Από το πρόγραμμα των προπονήσεων απουσιάζουν ο Ρώσος Αλεξάντερ Μιρόνοφ, που βρίσκεται στην πατρίδα του και αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα Ιανουαρίου, και ο Ματ Φάρμερ που μετέχει στην κοινή προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ με την αντίστοιχη της Ελλάδας στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος της Α1, η ομάδα πόλο ανδρών του Περιστερίου είχε νίκες και μία ισοπαλία, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Όσο για την ημερομηνία επανέναρξης των πρωταθλημάτων, αυτή θα συζητηθεί στην τηλεδιάσκεψη που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 11 Ιανουαρίου.

Λούδης: «Υπάρχει μεγάλη διάθεση με την επιστροφή στις προπονήσεις»

Λίγο πριν την πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Κολυμβητήριο της Χωράφας, ο προπονητής της ομάδας πόλο του Περιστερίου Κώστας Λούδης δήλωσε: «Υπάρχει μεγάλη διάθεση απ’ όλους και είμαστε χαρούμενοι που ανοίγει ξανά το κολυμβητήριο μετά από δύο μήνες για προπόνηση. Για το δικό μας άθλημα ήταν λίγο άδικο όλο αυτό που έγινε. Και ήταν πραγματικά άσχημο να βλέπουμε αθλητές άλλων αγωνισμάτων να παίζουν κανονικά και εμείς να είμαστε καθηλωμένοι στα σπίτια μας!».

Και συμπλήρωσε: «Έστω και με καθυστέρηση ανοίγουν ξανά τα κολυμβητήρια και εύχομαι αυτή να είναι η αρχή του τέλους, ώστε να μην ξανακλείσουν τα κολυμβητήρια πάλι και οι ομάδες να συνεχίσουν την δουλειά τους».

Όσο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, υπογράμμισε: «Πλέον θέλουμε να δούμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Να είμαστε πάλι έτοιμοι, όπως και τότε που σταμάτησε, όπου θεωρώ ότι ήμασταν σ’ ένα πολύ καλό αγωνιστικό σημείο».