Εορταστικές διαδικτυακές εκδηλώσεις 23 Δεκεμβρίου – 3 Ιανουαρίου 2021στο δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Από τις 23 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου 2021, οι δημότες των Αγίων Αναργύρων-Καματερού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδικτυακές χριστουγεννιάτικες παραστάσεις.

Ad - Διαφήμιση

Επίσης, θα ηχήσουν γιορτινές μελωδίες και κάλαντα στις γειτονιές και τις πλατείες της πόλης στις 24 Δεκεμβρίου και στις 31 Δεκεμβρίου.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις από το site του Δήμου, από τα social media του Δήμου, αλλά και από το κανάλι you tube του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

Ο Καρυοθραύστης μία χριστουγεννιάτικη αφήγηση, μουσικές διαδρομές με φωνή και κιθάρα, το έθιμο του Αράπη, ένα μουσικό δρώμενο από τη Δράμα, μία χριστουγεννιάτικη ιστορία, νότες Χριστουγέννων με το μουσικό σχήμα «Ελαία», η μπάντα του Ανδρέα Αρχοντάκη και εικόνες από την όμορφη πόλη μας θα μπορέσουν να σας μεταφέρουν το χριστουγεννιάτικο κλίμα από το σπίτι σας.

Αφηγήσεις, αλλά και παραστάσεις που θα παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν και φτιάχτηκαν με μεράκι και αγάπη από εμάς για εσάς.

Ο Δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι σημαντικό σε αυτή τη συγκυρία να προσφέρουμε στιγμές αισιοδοξίας και χαράς στους δημότες μας. Θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας. Μέσα από τον στολισμό, τα εορταστικά βίντεο και τις παραστάσεις, θα νιώσουμε όμορφα και γιορτινά. Εύχομαι σύντομα να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όλες τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε και την επόμενη χρονιά να γιορτάζουμε όλοι μαζί και πάλι από κοντά».

Από