Έκλεισαν κομμωτήριο στο Περιστέρι για μη τήρηση των μέτρων

Αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε κομμωτήριο στο Περιστέρι και βρήκαν μέσα 40 άτομα. Οι εικόνες προκάλεσαν παράπονα μεταξύ των πελατών και το θέμα έφτασε στην αστυνομία που έσπευσε για έλεγχο.

Όπως εξήγησε ο υπεύθυνος τα 14 άτομα είναι το προσωπικό. Εξέφρασε επίσης το παράπονο πως τηρεί τα μέτρα και πως τα άτομα ήταν περισσότερα γιατί δεν μπορεί το προσωπικό να μην εξυπηρετεί όση ώρα (περίπου 1 ώρα) περιμένει η πελάτισσα με τη βαφή στο κεφάλι. H ζήτηση είναι μεγάλη και θέλουν όλοι να προλάβουν να εξυπηρετηθούν πριν τις γιορτές.

Οι υπεύθυνοι είχαν τοποθετήσει θερμαινόμενες σόμπες στο πίσω βεραντάκι του κομμωτηρίου, ώστε η αναμονή για τις πελάτισσες στο κρύο, να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο δύσκολη.

Μετά την ολιγόλεπτη ένταση που προκάλεσε η άφιξη των περιπολικών, οι αστυνομικοί έβγαλαν τον κόσμο που περίμενε και έκοψαν το προβλεπόμενο πρόστιμο (11.000 ευρώ) στον ιδιοκτήτη του οποίου το κατάστημα έκλεισε για 15 ημέρες.

«Η πολιτεία μας έχει βγάλει ένα μέτρο, έως 100 τ.μ. θα πρέπει να έχουν 4 πελάτες. Κάθε επιπλέον 15 τ.μ πάνω από 100 τ.ν. είναι ένας ακόμα πελάτης. Αυτό εμάς μας κατέστρεψε… Υπάρχει πρόστιμο. Το κομμωτήριο είναι κλειστό. Αυτά που είπατε δεν ισχύουν. Γιατί κύριε κράτος με ανοίξατε; Κάνατε λάθος. Τα μέτρα που έχω πάρει είναι απίστευτα…», ανέφερε ο υπεύθυνος στο βίντεο που ακολουθεί.

Είναι το τρίτο κατάστημα αυτή την εβδομάδα που κλείνει για μη τήρηση των μέτρων. Προηγήθηκε στον πεζόδρομο του Περιστερίου ένα κατάστημα με ρούχα και ένα με υποδήματα. Οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες για όλους αλλά ο νόμος οφείλει να είναι δίκαιος και προς εκείνους που τηρούν ευλαβικά τα μέτρα όσο και αν αυτό είναι εις βάρος της επιχείρησής τους.