Ο Δήμος Περιστερίου τίμησε τους ιατρούς και νοσηλευτές των ΜΕΘ

Τους ιατρούς και τους νοσηλευτές, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και δίνουν καθημερινά μάχη κατά της πανδημίας τίμησε ο Δήμος Περιστερίου, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει την έμπρακτη στήριξή του, και να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό των δημοσίων νοσοκομείων που εργάζεται για να σώσει ανθρώπινες ζωές.

Ad - Διαφήμιση

Σε μια κίνηση ένδειξης αναγνώρισης και σεβασμού, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Υγείας Γεώργιο Μπεκιάρη και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Ιωάννη Καλαντώνη, μετέβησαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο (Π.Γ.Ν.) «Αττικόν» και πρόσφεραν συμβολικά Χριστουγεννιάτικα δώρα στους ιατρούς και νοσηλευτές των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.).

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, τόνισε ότι «Βρισκόμαστε εδώ για να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου «Αττικόν» και ειδικότερα στους ιατρούς και νοσηλευτές της εντατικής, που δουλεύουν νυχθημερόν για να σώσουν τους συνανθρώπους μας».

Ο Διοικητής Π.Γ.Ν. «Αττικόν» Σπυρίδων Αποστολόπουλος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στο Δήμαρχο κ. Παχατουρίδη και στους συνεργάτες του για τη συμβολική προσφορά και την ευαισθητοποίησή τους.

Εκ μέρους των ιατρών και νοσηλευτών, οι κ.κ. Απόστολος Αρμαγανίδης, Καθηγητής, Διευθυντής ΜΕΘ, Π.Γ.Ν. «Αττικόν», Δημήτρης Μπούμπας, Καθηγητής, Διευθυντής Δ’ Παθολογικής Κλινικής, Μέλος Δ.Σ Π.Γ.Ν. «Αττικόν», Ελένη Πισιμίση, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Π.Γ.Ν. «Αττικόν», Ειρήνη Καραμπέκιου, Τομεάρχης Β΄ Νοσηλευτικού Τομέα, Π.Γ.Ν. «Αττικόν» και Θεοδώρα Φαρουτζή, Διευθύντρια Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Π.Γ.Ν. «Αττικόν».