Σαντορίνη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ξενοδόχου – Ομολόγησε ο δράστης

Σήμερα πρωί Τρίτης ένας 20χρονος συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Σαντορίνης κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 69χρονου ξενοδόχου Νίκου Χάλαρη που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στην επιχείρησή του.

Ad - Διαφήμιση

Ο 20χρονος είχε οικονομικές διαφορές με τον άτυχο άνδρα και φέρεται να τον δολοφόνησε για 200 ευρώ. Ο 20χρονος καυγάδισε με τον 69χρονο και τον έκαψε λούζοντάς τον με βότκα.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ερευνούσαν την υπόθεση ως έγκλημα, καθώς είχαν εντοπίσει κηλίδες αίματος έξω από το ξενοδοχείο, όπου βρέθηκε καμένο το πτώμα του ξενοδόχου.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άντρας βρέθηκε απανθρακωμένος το πρωί της Παρασκευής, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου του, σε ένα μικρό κουζινάκι.

Στο χώρο υπήρχε χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν άθικτο ενώ δεν βρέθηκαν ούτε ίχνη παραβίασης του ξενοδοχείου ούτε σημάδια αναστάτωσης του χώρου.

Ο 20χρονος στην ομολογία του κατέθεσε ότι ζήτησε από τον ξενοδόχο τα 200 ευρώ που του χρωστούσε αλλά εκείνος αρνήθηκε να του τα δώσει και τον χτύπησε. Το γεγονός ότι το θύμα τον χτύπησε, είπε, τον έκανε να θολώσει. Και τότε ξεκίνησε το κακό. Ο 20χρονος χτύπησε τον ξενοδόχο στο πρόσωπο με γροθιές. Και συνέχισε να τον χτυπά μέχρι που το θύμα κατέρρευσε. Στη συνέχεια, “τον έσυρα έως τη ρεσεψιόν και από τη μανία μου τον χτύπησα ξανά. Όταν κατάλαβα ότι είχε πεθάνει, του έβαλα χαρτιά για να ενισχύσω τη φωτιά. Το μόνο εύφλεκτο υλικό που βρήκα ήταν ένα μπουκάλι βότκα. Έβαλα τη φωτιά κι έφυγα”, έχει πει, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ομολογία του.

Γείτονες κατέθεσαν ότι άκουσαν φωνές από το ξενοδοχείο του Νίκου Χάλαρη. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τις μαρτυρίες και από τις κάμερες ασφαλείας στο σημείο εντόπισαν τον νεαρό άνδρα να φεύγει από το ξενοδοχείο του 69χρονου (σχετικά ήρεμος όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές) 5 με 10 λεπτά πριν γίνει το τηλεφώνημα στην πυροσβεστική για τη φωτιά.