Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου- Για πυρκαγιά στο αμαξοστάσιο

Πυρκαγιά στο αμαξοστάσιο του Δήμου Περιστερίου:

Να απαντήσει δημόσια η Διοίκηση Παχατουρίδη για τις εγκληματικές ευθύνες της

Λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα στις 27 Νοέμβρη 2020, ξέσπασε πυρκαγιά σε εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου του Δήμου Περιστερίου. Λίγα μέτρα παραπέρα και η καταστροφή θα ήταν μεγαλύτερη, αφού εκεί βρίσκεται η αποθήκη Πρασίνου και οι δεξαμενές πετρελαίου που τροφοδοτούνται τα οχήματα του Δήμου.

Οι ευθύνες της δημοτικής αρχής Παχατουρίδη είναι τεράστιες και πρέπει να δώσει απαντήσεις δημόσια:

1. Ειναι ή όχι ακατάλληλα και παράνομα τα κτίρια εντός του αμαξοστασίου; Γιατί αγνοεί τις παρεμβάσεις των τελευταίων 5 ετών απο εργαζόμενους του Δήμου και τις επισημάνσεις του τεχνικού ασφαλείας για βελτίωση αυτών των εγκαταστάσεων;

2. Είναι ή όχι ο συγκεκριμένος χώρος του αμαξοστασίου είναι χαρακτηρισμένος χώρος πρασίνου; Θα απομακρυνθεί ή όχι ο ΣΜΑ σταθμός μεταφόρτωσης που ρυπαίνει το περιβάλλον του Περιστερίου, και να αξιοποιηθεί για το σκοπό που είναι χαρακτηρισμένος.

3. Γιατί η αρμόδια Αντιδήμαρχος, ενώ ήξερε τις ελλείψεις και τα προβλήματα δεν έκανε τίποτα; Και όχι μόνο αυτό, αλλά σε κινητοποίηση των εργαζομένων του Δήμου για τα αυτονόητα αιτήματα υγιεινής και ασφάλειας απάντησε με απειλές και κλήσεις απολογίας (κάποιους μάλιστα η Αρμόδια Υπηρεσία τους χαρακτήρισε “υποκινητές”). Βλέπε εδώ: https://lsperisteriou.blogspot.com/2020/11/blog-post_7.html

4. Γιατί η αρμόδια Αντιδήμαρχος δεν ειδοποίησε την Πυροσβεστική; Η αρμόδια υπηρεσία της πυροσβεστικής ειδοποιήθηκε από τους ίδιους τους εργαζόμενους!!!

Η Διοίκηση Παχατουρίδη να απαντήσει δημόσια και να μην στρουθοκαμηλίζει προσπαθώντας να καλύψει τις εγκληματικές ευθύνες και πολιτικές της για το χώρο του Αμαξοστασίου και το αίσχος του ΣΜΑ.