Ανταλλαγή εξωδίκων ανάμεσα σε Ραχήλ Μακρή και Νίκο Κοκλώνη

Διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Νίκο Κοκλώνη, παραγωγό και παρουσιαστή του ‘’Just the 2 of us’’ και την πρώην διαγωνιζόμενη, Ραχήλ Μακρή.

Ad - Διαφήμιση

Η πρώην βουλευτής κατηγορεί την παραγωγή του μουσικού διαγωνισμού ότι δεν έχει λάβει το χρηματικό ποσό που ήταν καταγεγραμμένο στη σύμβασή της για τη συμμετοχή της σε αυτό.

Να θυμίσουμε ότι η ίδια είχε ένα τροχαίο μετά τη μία και μοναδική εμφάνισή της στο show κι αποχώρησε οριστικά από αυτό, ενώ τη θέση της ανέλαβε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Κοκλώνης επιμένει ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και ότι η Ραχήλ Μακρή έχει λάβει όλα τα χρήματα και για τα πέντε επεισόδια που είχε συμφωνήσει.

Η Ραχήλ Μακρή ζητά τα χρήματα μέχρι τη λήξη της σύμβασης. Η σύμβασή της λύθηκε στις 23/11 μετά από απαίτηση της παραγωγής. Ζητάει τα χρήματα από το πρώτο επεισόδιο μέχρι και τη λήξη της σύμβασης. Έρχεται όμως η απάντηση του Νίκου Κοκλώνη που λέει ότι για λόγους προγραμματισμού, η σύμβαση μπορεί να λυθεί ανά πάσα στιγμή.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Κοκλώνης είπε: «Έστειλε ένα εξώδικο στο οποίο λέει ότι εμείς της μειώσαμε την προσωπικότητα επειδή δεν την επαναφέραμε στο show. Δεν γινόταν όμως να το κάνουμε αυτό για τους λόγους που ξέρετε. Η εταιρεία έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ότι θέλει. Εγώ ήθελα η Ραχήλ να είναι πάλι μαζί μας, αλλά οι συνθήκες δεν το επέτρεψαν. Η κυρία Μακρή είναι πληρωμένη για όλα τα επεισόδια ακόμα και γι’ αυτά που δεν συμμετείχε. Έχει πληρωθεί και μας έστειλε εξώδικο, στο οποίο απαντήσαμε φυσικά.

Εγώ θεωρώ ότι ήθελε να επιστρέψει, έτσι όπως είναι οι συνθήκες δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν γίνεται. Και χθες που μιλήσαμε της είπα ότι ψάχνω τον τρόπο και θα δω τι μπορώ να κάνω. Παρ’ όλα αυτά έστειλε το εξώδικο. Όταν την πήρα χθες δεν γνώριζα για το εξώδικο. Αν γνώριζα για το εξώδικο δεν υπήρχε περίπτωση να την πάρω τηλέφωνο. Θα το είχα αφήσει στους νομικούς συμβούλους της εταιρείας να το αναλάβουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοκλώνης.