Άγρια ληστεία στο Περιστέρι! Εσπασαν στο ξύλο ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ και τη σύζυγό του

Με πρωτοφανή αγριότητα 4 ληστές επιτέθηκαν σε έναν ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στο Περιστέρι, προκειμένου να ληστέψουν το ποσό των 100 ευρώ.

Οι τέσσερις ληστές εισέβαλαν στο κατάστημα και όρμησαν στον ιδιοκτήτη και τη γυναίκα του και άρχισαν να τους ξυλοκοπούν.

«Ορμούν πάνω μου. Πριν καν αντιδράσω με χτυπούν με μπουνιές στο πρόσωπο και κλωτσιές σε όλο μου το σώμα. Ο πιο εύσωμος με ακινητοποιεί και συνεχίζει να με πάει με τη βοήθεια του συνεργού του, ενώ άκουγα τη γυναίκα που θα φωνάζει βοήθεια. ”Βούλωσε το θα σφάξουμε” μου λέγανε», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

«Ενώ κλείναμε, ορμούν και χτυπάνε τον άνδρα μου. Ασυναίσθητα αντιδρώ και και προσπαθώ να τους σταματήσω. Με χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές , δεν τους ένοιαζε αν είμαι γυναίκα ή άντρας και με απειλούσαν λέγοντας ”μη μιλάς, σταμάτα αλλιώς τελειώσατε”. Εβλεπα να χτυπούν ασταμάτητα τον άνδρα ενώ ήταν πεσμένος κάτω και ακινητοποιημένος» δήλωσε η σύζυγός του.

Το ζευγάρι σώθηκε χάρη στην παρέμβαση ενός ιδιοκτήτη γειτονικού καταστήματος, ενώ η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση κάνει λόγο για σκληρή συμμορία που έχει κάνει ανάλογες επιθέσεις σε διάφορα καταστήματα της Αττικής.

 

Εικόνες που σοκάρουν στο βίντεο – ντοκουμέντο