Η Μελάνια στολίζει χριστουγεννιάτικα τον Λευκό Οίκο για τελευταία φορά

Η πρώτη Κυρία ως είθισται κάθε χρόνο αναλαμβάνει το στολισμό του Λευκού Οίκου εν όψει Χριστουγέννων. Αυτή τη φορά είναι διαφορετικά από τις άλλες και η Μελάνια Τραμπ δεν δείχνει να το διασκεδάσει όπως τις προηγούμενες, καθώς με την αλλαγή του Έτους ο συζυγός της Ντόναλντ Τραμπ θα πρέπει να παραδώσει την εξουσία στον εκλεγμένο Προεδρο, Τζο Μπαιντεν.

Ωστόσο για μια τελευταία φορά είναι έτοιμη να κάνει το καθήκον της.

Τη Δευτέρα η Μελάνια βγήκε στη Βόρεια Πύλη του Λευκού Οίκου για να  υποδεχθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ένα «Fraser Fir» ύψους περίπου 5,5 μέτρων από τους Dan και Bryan Trees στη Δυτική Βιρτζίνια.

First Lady Melania Trump Receives 2020 White House Christmas Tree

Το δέντρο παραδόθηκε σε μια πράσινη άμαξα, διακοσμημένη με στεφάνια και μια πινακίδα με κόκκινη γραμματοσειρά που έγραφε “Λευκός Οίκος Χριστουγεννιάτικο Δέντρο 2020” , ενώ έπαιζε Χριστουγεννιάτικη μουσική.

Σε ένα tweet την Κυριακή, η κυρία Τραμπ χαρακτήρισε το φετινό δέντρο «υπέροχο».

Μάλιστα η πρώτη Κυρία εκτός από τον στολισμό έχει αναλάβει να ετοιμάσει και μια «εορταστική δεξίωση» στις 30 Νοεμβρίου στον Λευκό Οίκο. Την ίδια ώρα Αμερικανοί αξιωματούχοι προειδοποιούν για τις μεγάλες συναθροίσεις στο πλαίσιο της Ημέρας των Ευχαριστιών την προσεχή Πέμπτη και συστήνουν στους Αμερικανούς πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους και να αποφύγουν να ταξιδέψουν για να δουν από κοντά συγγενείς, σε μια προσπάθεια να ανακόψουν την εξάπλωση του κορωνοϊού και να προστατεύσουν τις ευπαθείς ομάδες.