Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος του 26χρονου, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στις Σπέτσες

Αρχικά, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 26χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, καθώς βρέθηκε με τη μοτοσικλέτα του. Ωστόσο, στη συνέχεια ιατροδικαστής που κλήθηκε να εξετάσει το πτώμα του 26χρονου, εντόπισε σημάδι από μαχαιριά στο σώμα του. Ο 26χρονος πέθανε από αιμορραγία. Ο άνθρωπος που έχει συλληφθεί και κατηγορείται πως μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το θύμα είναι ένας 22χρονος, γιος καθηγητή του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.

Ο 22χρονος που κατηγορείται διατηρεί μπαράκι στις Σπέτσες, ενώ ο 26χρονος εργαζόταν σε συνεργείο μοτοσικλετών. Όλα δείχνουν πως κίνητρο για τη δολοφονία που συγκλονίζει τις Σπέτσες ήταν οι προσωπικές διαφορές.

Ο καυγάς ανάμεσα στους δυο άνδρες έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (21.11.2020) σε οικισμό στην πίσω πλευρά του νησιού. Όλα έγιναν μπροστά σε μάρτυρες, φίλους του 22χρονου, οι οποίοι και κατέθεσαν στην αστυνομία τα όσα είδαν.

Ο κατηγορούμενος ως δράστης κυνηγούσε, σύμφωνα με την ίδια πηγή, το θύμα με ένα στιλέτο στο ένα χέρι και ένα όπλο στο άλλο. Με το στιλέτο μαχαίρωσε στο υπογάστριο (κάτω από τον αφαλό) τον 26χρονο, ο οποίος πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία. Τον βρήκαν πεσμένο δίπλα από τη μηχανή του και ειδοποίησαν τις αρχές. Στο σπίτι του 22χρονου βρέθηκαν το μαχαίρι, ένα πιστόλι και μια ρέπλικα.