Δήμος Αιγάλεω: 15η Διανομή Τροφίμων και Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής

Ο Δήμος Αιγάλεω, τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει την 15η Διανομή Τροφίμων και Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής των Αποκεντρωμένων Προμηθειών 2018 – 2019, στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο ΤΕΒΑ.

Τα είδη θα διατεθούν σε 1208 ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Κατά τη διάρκεια των διανομών θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και δημόσιας ασφάλειας, δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας.

Η Κοινωνική Σύμπραξη θα διανείμει 9 είδη μακράς διάρκειας (ελαιόλαδο, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, φακές, φασόλια, τομάτες σε κονσέρβα), καθώς και 5 είδη νωπών τροφίμων (κοτόπουλο, βόειο κρέας, μήλα, πατάτες, λάχανο), σε ποσότητες αντίστοιχες με τον αριθμό των μελών των ωφελούμενων οικογενειών.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών για την προφύλαξη από τον Covid 19, η διανομή θα γίνει στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου Αιγάλεω (Μοσχονησίων 23-39) και ώρες 09.00-14.00.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να προσέλθουν με την ταυτότητα τους, τον ΑΜΚΑ και την αίτηση του ΚΕΑ. Εάν παραλαμβάνουν για τρίτα άτομα θα πρέπει να έχουν εξουσιοδότηση.

Απαραιτήτως όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να φορούν μάσκα προφύλαξης στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας.