Έναρξη Διαγωνισμού Φωτογραφίας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Ο Δήμος Πετρούπολης μέσω του Τμήματος Φωτογραφίας της Διεύθυνσης Πολιτισμού, πραγματοποιεί Διαγωνισμό Φωτογραφίας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας με θέμα: Πράσινη Μετακίνηση Χωρίς Ρύπους για όλους!

Ad - Διαφήμιση

Ο Διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα και ως ημερομηνία λήξης του ορίζεται η 20η Οκτωβρίου 2020 και ώρα 21:00, όπου και η φωτογραφία με τα περισσότερα like θα αναδειχτεί νικήτρια. Το έπαθλο για τον δημιουργό της είναι η ΔΩΡΕΑΝ φοίτηση του στο Τμήμα Φωτογραφίας του Δήμου, για το Εκπαιδευτικό έτος 2020-2021.

Θαυμάστε λοιπόν τις δημιουργίες των μαθητών του τμήματος και ψηφίστε (like) τη φωτογραφία της επιλογής σας!

Σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

• Ο αριθμός των like θα υπολογιστεί ΜΟΝΟ από την επίσημη σελίδα του Δήμου Πετρούπολης στο Facebook (Δήμος Πετρούπολης – Municipality of Petroupolis) και ΟΧΙ από κοινοποιήσεις σε άλλη σελίδα.

• Μπορείτε να κάνετε like σε όσες φωτογραφίες θέλετε!

• Στις 20 Οκτωβρίου στις 21:00 ακριβώς ο διαγωνισμός λήγει και αυτομάτως η φωτογραφία που έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα like μέχρι εκείνη τη στιγμή αναδεικνύεται νικήτρια! Τα επιπλέον like πέραν της ώρας αυτής, δε θα υπολογιστούν.

Οι μαθητές του Τμήματος Φωτογραφίας αποτύπωσαν σε εικόνες, Εναλλακτικούς, Βιώσιμους & Οικολογικούς τρόπους μετακίνησης και μεταφοράς στον αστικό ιστό, έχοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την βελτίωση της καθημερινότητας όλων!

 

Σύνδεσμοι:

Επίσημη σελίδα του Δήμου Πετρούπολης στο Facebook